Vindens låga (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
395
Utgivningsdatum
1994-11-01
Förlag
Wahlström & Widstrand
Dimensioner
179 x 111 x 23 mm
Vikt
200 g
SAB
Hc,Hc.01
ISBN
9789146166481

Vindens låga

roman

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 1994-11-01
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ellen, stadsarkitekt, gift, två tonårsbarn, och Johan Fredrik, diplomat, skild, en dotter, berättar växelvis sin kärleks historia om väntan, avsked och sökande. Stockholm, Öland, Hamburg och Själland är deras landskap. Kring dem samlas en rad öden; för dem alla är kärleken deras viktigaste åtagande. Om kärleken som extas och vardag, oväntad frihet och djupt beroende, och om kärlekens olika ansikten hos olika männiksor handlar Vindens låga. Detta är den sista, fristående delen i Per Wästbergs romansvit, vars tidigare delar är Eldens skugga, Bergets källa och Ljusets hjärta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vindens låga
  2. +
  3. Läsebok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Läsebok av Per Wästberg (inbunden).

Köp båda 2 för 166 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vindens låga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vindens låga är den fjärde och sista delen av Per...
    Lennart, 31 oktober 2013

    Vindens låga är den fjärde och sista delen av Per Wästbergs svit kärleksromaner från 1980- och 90-talet. När man har läst alla fyra känner man sig en aning övermätt på Per Wästberg. Hans blomsterspråk är så bild- och associationsrikt att man till slut blir alldeles utmattad. Det blir för mycket, för överlastat. Det hindrar inte att jag tycker att han är en mycket stor författare och en kärleksskildringarnas mästare. Och man lär sig Stockholm utan och innan i hans romaner. Också i det avseende... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Per Wästberg