Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
140
Utgivningsdatum
2015-10-14
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Janina Orlov
Originaltitel
Väliaikainen
Medarbetare
Acedo, Sara R. (form)
Dimensioner
225 x 130 x 20 mm
Vikt
238 g
SAB
Hce
ISBN
9789146229384

Sånt är livet

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2015-10-14

Slutsåld

Med Sånt är livet är Rosa Liksom tillbaka i kortprosan, en form som hon behärskar till fullo. Alkoholism, arbetslöshet, depression, utanförskap, destruktiva relationer, passion, nyfamiljer, riksdagsengagemang, jaktupplevelser vid ryska gränsen, reflektioner kring Breivik, är bara några av ingredienserna som ingår i Liksoms burleska dekokt. Liksom berättelsen om kvinnan som i reality-tevens tidsålder planerar sitt och alla tiders bröllop i tre års tid, men glömmer att det behövs en brudgum.

Med berättelser som sträcker sig från dagens Helsingfors till nordligaste Finland är Rosa Liksoms nya bok ett lysande tidsdokument, med insikter som inte har något bäst före- datum.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sånt är livet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Satkärringar, alkon å livets små helveten
    Stina Hammar, 6 februari 2016

    Lite ojämn, men de bästa novellerna är sjukt roliga och lite sorgliga på en å samma gång. Min favorit är den om den stolta satkärringen som åker 'ett ärevarv' på spårvagnen på väg till Försäkringskassan...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Rosa Liksom