De drabbade (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Claes Claesson (del 9)
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2020-01-24
Förlag
Wahlström & Widstrand
Originaltitel
Deckare nr 9
Medarbetare
Grandin, Elina (form)
Dimensioner
230 x 160 x 35 mm
Vikt
648 g
SAB
Hc
ISBN
9789146236030

De drabbade

(28 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-01-24
266
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Sjukvårdsstrategen Carolina Broms hittas död i en enslig sommarstuga utanför Dalby i den skånska bokskogen. Ett kallblodigt överfall. Hon har dessutom Fentanyl i kroppen. Vilka kände till att hon var där och vem av dessa har anledning att leta upp henne i stugan och varför? Kommissarie Claes Claesson och Veronika Lundberg har flyttat till Lund - nytt bo, ny tillvaro. Claes försöker göra staden på slätten till sin medan han leder sin första mordutredning på nya arbetsplatsen och Veronika möter sina utmaningar på kirurgkliniken i Malmö. Samtidigt oroar de sig över att dottern Klara har svårt att finna sig tillrätta i sin nya klass. Vi möter även strävsam sjukhuspersonal och cancersjuka patienter och anhöriga, som pendlar mellan hopp och förtvivlan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. De drabbade
  2. +
  3. En god man

De som köpt den här boken har ofta också köpt En god man av Karin Wahlberg (inbunden).

Köp båda 2 för 505 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av De drabbade. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trevligt att återse familjen Claesson
    Kaffeläsaren, 22 februari 2020

    Efter flera års uppehåll från serien har nu Karin äntligen skrivit en ny bok i serien om Claes Claesson. Jag har läst de flesta delar i serien innan och det var en kär bekantskap att återse polisen Claes och hans fru Veronika. Här har de lämnat sin gamla hemort och flyttat till Lund. De håller lagom på att komma tillrätta med sin nya tillvaro när Claes får ett nytt fall att utreda.

    Det var ganska många år sen som jag läste om Claes och Veronika sist och det märktes när jag började lä... Läs hela recensionen

  2. Deckare från Malmö - Lund regionen

    Lätt att känna igen miljön i regionen.Sjukhus miljön och de styrande administrativa samt politiska organen är fångade på kornet.
    Så även den typ av personer som jobbar där. Så där lagom spännande.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Wahlberg