Nästa! : en läkarroman (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-04-06
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Lotta Eklund
ISBN
9789146236535

Nästa! : en läkarroman E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-04-06

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Elin har flyttat in på sitt mottagningsrum dit patienterna kommer i en strid ström med åkommor och brustna drömmar. I två decennier har Elin varit husläkare. Minst lika länge har hon varit gift med Aksel. Men före Aksel fanns Björn, som plötsligt tar kontakt igen via Facebook och vänder upp och ner på allt. Nu bor Elin på sitt jobb och tvingas gömma sig för vakterna när de går sina kvällsrundor. Och hemma i radhuset sitter Aksel och rasar, trots att han lagt sig till med nyskilda grannen Gro.

Nästa! är en roman om självinsiktens förbannelser och förnekelsens välsignelser. Med denna roman flyttar Nina Lykke gränserna för vad en läkarroman kan vara.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nästa! : en läkarroman. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 18 maj 2020

    Boken Nästa! - En läkarroman är den första boken som jag läser av den norska författaren Nina Lykke. Men det är definitivt inte den sista, för jag tyckte mycket om den här.

    Som jag har förstått det så har författaren skrivit tre romaner och en novellsamling, men bara två romaner finns översatta till svenska, och det är den här boken och boken Nej och åter nej. (Har den boken, oläst, här hemma, och måste nog ta och läsa den).

    Som sagt, jag tyckte mycket om den här boken. Den... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nina Lykke