Barndomspsykologi (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Barndomspsykologi
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2009-03-05
Upplaga
3
Förlag
Liber
Översättare
Per Larson
Dimensioner
210 x 150 x 18 mm
Vikt
440 g
ISBN
9789147020591

Barndomspsykologi

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2009-03-05
459
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Boken tar avstamp i barns utveckling i relation till vår tids samhälle, kultur och vardagsliv och blir en kritisk uppgörelse med en rad barn- och familjepsykologiska teorier och uppfattningar som under årtionden dominerat i vår del av världen. Dessa teorier har till viss del fortfarande en framträdande plats i vårt sätt att se på barns utveckling, teorier som enligt författaren i många avseenden feltolkar moderna barns villkor och utvecklingsmöjligheter i en påtagligt förändrad omvärld. Den nya utgåvan är rejält utvidgad och omarbetad.

Om författaren
Dion Sommer cand.psych., professor i utvecklingspsykologi vid Psykologisk Institut, Århus Universitet. Han har bedrivit forskning om barns uppväxtvillkor i det moderna samhället, med speciellt fokus på kultur, vardagsliv och barnets sociala kompetenser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Barndomspsykologi
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 708 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Barndomspsykologi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Barndomspsykologi
    Agneta Bülow, 2 mars 2015

    Den är en svårläst bok vissa kapitel får man läsa två gånger för att förstå. Jag har denna boken för min utbildning till Förskollärare, annars var den ok.

  2. Så svår bok! Det lilla jag har läst i den.. Inte lätt...

    Så svår bok! Det lilla jag har läst i den.. Inte lätt att ta till sig när det är så svåra och långa ord, men det har väl med mitt eget okunnande att göra.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna