Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Libers A-Ö Alfabetisering för vuxna nybörjare
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2009-02-02
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
296 x 211 x 5 mm
Vikt
300 g
ISBN
9789147091287

Libers A-Ö - alfabetisering för vuxna nybörjare - bok med cd

Häftad,  Svenska, 2009-02-02
532
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ett konkret alfabetiseringsmaterial! Libers A - Ö, Alfabetisering för vuxna nybörjare för Sfi spår 1, kurs A. Materialet är rikligt illustrerat med detaljerade och färgglada teckningar och foton för att underlätta inlärningen för nybörjare i svenska som inte är läskunniga. Målet är att eleverna skall ha grundläggande kunskaper i det latinska alfabetet, kunna siffror och klockan samt ha basala muntliga färdigheter när materialet är genomarbetat. Tyngdpunkten i materialet ligger på alfabetisering, ordinlärning och muntliga övningar. Eleverna får också rikligt med möjligheter att lära sig siffror och klockan. Mot slutet av boken får eleverna också öva att skriva personuppgifter samt enklare fraser. Även yngre elever kan ha glädje och nytta av materialet även om det främst riktar sig mot vuxna. På den medföljande cd:n finns alla ord, dialoger samt de flesta övningarna inlästa så eleverna också kan lyssna och öva på egen hand.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Libers A-Ö - alfabetisering för vuxna nybörjare - bok med cd
  2. +
  3. Att tänka uppsats : det vetenskapliga arbetets grundstruktur

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att tänka uppsats : det vetenskapliga arbetets ... av Marcus Agnafors, Magnus Levinsson (häftad).

Köp båda 2 för 767 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Libers A-Ö - alfabetisering för vuxna nybörjare -Lärarhandledning

    Zdenka Valenta, Susanne Adelhardt

    Ett konkret alfabetiseringsmaterial! Libers A - Ö, Alfabetisering för vuxna nybörjare för Sfi spår 1, kurs A. Materialet är rikligt illustrerat med detaljerade och färgglada teckningar och foton för att underlätta inlärningen för nybörjare i svens...