Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
119
Utgivningsdatum
2010-05-05
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
217 x 152 x 10 mm
Vikt
282 g
SAB
Qbab,Doka
ISBN
9789147094752

Hitta styrkorna : samtal som stärker medarbetarna

Inbunden,  Svenska, 2010-05-05
195
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    192
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad är du bra på och inom vilka områden uppnår du bäst resultat? När mår du bäst, har mest flyt och får mest gjort? Vilka projekt och uppgifter får dig att utnyttja dina talanger och styrkor till fullo? Har du fått dessa frågor av din chef på dina senaste medarbetarsamtal? Har du som chef ställt dessa så kallade styrkefrågor till dina medarbetare?
I denna bok lär du dig att hålla samtal med fokus på dina medarbetares styrkor. Författaren presenterar en rad teorier om styrkor, lyfter fram användbara samtalsmodeller och ger en mängd konkreta råd och tips.

Läs mer
Det är när människor utnyttjar sina kompetenser, talanger och styrkor till fullo som de mår bäst och producerar bäst resultat. Samtal är ledarens viktigaste verktyg och du kan som chef hjälpa medarbetarna att identifiera vad de faktiskt är bra på och vad som tidigare har gett framgång. Detta leder i sin tur till att man klarar nya utmaningar. Den här boken visar hur du gör.

Om författarna
John Steinberg är fil.dr i pedagogik och författare till drygt fyrtio böcker om ledarskap, kommunikation, värderingar, lärande och påverkan. John är känd som "Pedagogdoktorn" och för sitt engagerande och praktiska sätt att både skriva och föreläsa. Flera av hans böcker är prisbelönta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hitta styrkorna : samtal som stärker medarbetarna
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 424 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av John Steinberg