Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
627
Utgivningsdatum
2017-11-15
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
255 x 175 x 25 mm
Vikt
1329 g
SAB
Vh
ISBN
9789147112968

Pediatrik

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-11-15
1152
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Pediatrik är en barnmedicinsk lärobok som framför allt är avsedd att användas inom utbildningen av läkare. Den täcker in alla områden inom barnmedicinen och kan med fördel även användas av övrig personal inom barnsjukvården.
Detta är den andra upplagan av Pediatrik. Den beskriver barnets normala utveckling, barn- och ungdomsårens sjukdomar liksom diagnostiska hjälpmedel och behandlingsprinciper. Förutom att samtliga kapitel har uppdaterats har den nya upplagan utökats med ett nytt kapitel om akut pediatrik. Det har dessutom tillkommit nya foton och illustrationer samt tabeller och faktarutor med sammanfattande information.

Om författarna

Christian Moëll är universitetslektor i pediatrik vid Lunds universitet och överläkare vid Skånes universitetssjukhus i Lund. Jan Gustafsson är professor i pediatrik vid Uppsala universitet och överläkare vid Akademiska Barnsjukhuset i Uppsala.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pediatrik
  2. +
  3. Pediatrisk omvårdnad

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pediatrisk omvårdnad av Inger Kristensson Hallström (häftad).

Köp båda 2 för 1965 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pediatrik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra!
    Lisette , 2 oktober 2019

    Kort och informativ text, saknar dock lite mer avancerad patofysiologi under sjukdomarna. I helhet lättläst och förstålig. Bra komplement till sjuksköterskeutbildningen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

  • Livet på Ängsö : följ med på en tidsresa 1900-1970

    Pauline Salzer, Catharina Piper, Jan Gustafsson

    Minnen och erfarenheter från dem som växt upp på Ängsö vävs samman till ett magiskt titthål tillbaka i tiden då Ängsö sjöd av liv och rörelse i torp och gårdar, på åkrar, ängar och i skogar. Skildringar av Ängsö historia ger bakgrund och sammanhan...

  • Förorten, skolan och ungdomskulturen : reproduktionen av marginalitet och ungas informella lärande

    Ulf Borelius, Jan Gustafsson, Thomas Johansson, Johannes Lunneblad, Åsa Möller

    Europas förortsområden präglas i allt högre grad av marginalisering, segregation och territoriell stigmatisering. Hur förhåller sig skolan till detta? Förmår den bjuda motstånd mot sådana smygande och destruktiva processer och stärka elevernas sjä...