Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Bygg 724
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2022-05-20
Upplaga
1
Förlag
Liber
Medarbetare
Svensson, Tommy (förf.) / Åhström, Michael (förf.)
Dimensioner
6 x 221 x 198 mm
Vikt
555 g
SAB
Ppa
ISBN
9789147141968

Anläggningsprocessen Faktabok

Häftad,  Svenska, 2022-05-20
654
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna bok innehåller faktamaterialet för Skolverkets kurs Anläggningsprocessen i ämnet Anläggning. Byggprocessen är en central del i boken, såväl när det gäller byggbestämmelser för olika typer av projekt som samhällets krav på planering. Ett kapitel tar upp hållbar utveckling, där begreppet också förklaras och vilka konsekvenser det kan få för vår framtid. Entreprenörskap med olika företagsformer behandlas, liksom olika typer av behörighetskurser som ställningsbyggnad, heta arbeten och arbete på väg. Grundläggande mätningsteknik, fakta om marken och grunden och om anläggningsmaskiner är andra kapitel i boken.

Läromedlet är framtaget i samverkan med BYN, Byggbranschens yrkesnämnd. Tillsammans med Libers digitala läromedel för kursen, som bland annat innehåller övningsuppgifter och inlämningsuppgifter, har du ett komplett utbildningsmaterial för de teoretiska delarna av det centrala innehållet i kursen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Anläggningsprocessen Faktabok
  2. +
  3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 813 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »