Från och med du (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
395
Utgivningsdatum
2016-01-04
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Hanna Williamsson
Originaltitel
Here's looking at you
Medarbetare
Liljegren, Jenny (form)
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
220 g
SAB
Hc
ISBN
9789150917642

Från och med du

(20 röster)  |  Läs 8 recensioner
Pocket,  Svenska, 2016-01-04
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Sökes: Trevlig man för intelligenta konversationer och ögonblick som tagna ur kärleksromaner.
Finnes: Historisk expert med ett gigantiskt hårsvall och ett ibland oanständigt språk.

Trots att Anna Alessis dejter ofta visar sig vara knäppskallar kunde hon inte vara lyckligare. Hon är 30+, har ett jobb hon älskar, och livet är bättre än hon vågat hoppas på. Men så har det inte alltid varit, och hon skulle helst glömma de jobbiga skolåren som hackkyckling.

Så när James Fraser killen som låg bakom Annas sista förödmjukelse i skolan dyker upp i hennes liv igen vänds allt upp och ner. Men James verkar annorlunda nu. Han är artig. Mogen. Till och med rolig. Människor kan väl förändras? Så varför känner Anna att hon är en idiot som litar på honom?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Från och med du
  2. +
  3. Det är inte jag, det är du

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det är inte jag, det är du av Mhairi McFarlane (pocket).

Köp båda 2 för 118 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Från och med du. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Helt okej
    Sofia , 14 juli 2023

    Är en stor beundrare av författaren och har läst alla hennes böcker hittills. Den här var inte lika bra men det gick ändå att läsa.

  2. KLOCKREN
    Alma, 24 juni 2019

    Har läst om boken ett flertal gånger och den är lika slående var gång! McFarlane är en enastående författare som får en att skratta högt. Boken både berör och är underhållande, en riktig bladvändare! Läs läs läs!

  3. Läs någon annan av hennes böcker istället
    Läsare , 26 mars 2018

    Boken fångar mig aldrig riktigt. Jag fullkomligt älskade "You had me at Hello" och "Finns det en finns det flera" så det var en besvikelse!

  4. chick-lit med bra språk
    AM, 23 februari 2017

    Den här boken har ett mycket bra språk och en lätthet och ett flöde i meningarna som gör det till en njutning att läsa. Historien är också mycket bra och lite annorlunda liksom huvudpersonen som inte är den vanliga stereotypa chick-lit-tjejen utan en välutbildad och ganska allvarlig tjej med en aning intellektuellt snobberi. Den manliga huvudpersonen är alldeles för löst tecknad, honom får jag ingen tydlig bild av alls. Början av boken kändes lite tråkig och jag var på väg att lägga undan den... Läs hela recensionen

  5. Inte hennes bästa
    Kaffeläsaren, 15 februari 2017

    Både gillade den o ogillade den 😬 Störde mig en del på att bara för att man är smal så är man helt plötsligt snygg o populär, samt att hon ändå vill umgås med de värsta mobbarna från skolan igen, efter allt elakt de gjort. Men jag gillade den med på nåt sätt.

  6. Rolig!
    Aline, 17 oktober 2016

    Gud va ja skratta, tyckte den va rolig, härlig, romantisk och förutsägbar som alla dessa böcker är men det är det som är charmigt med chick-lit. Fantastisk! Läs den!

  7. Härlig!
    Therese, 7 april 2016

    Superhärlig bok! Lätt att komma in i och jag ville bara fortsätta läsa den. Det är inte så svårt att klura ut hur historien ska gå, men det gör inget. Den enda invändningen jag har är att hon ska vara så oerhört vacker efter att ha gått ner i vikt, att det återigen i en bok måste speglas hur någon som inte är "normalt" byggd inte kan vara vacker. Boken hade varit lika bra (om inte bättre) om den handlat om en kvinna som ansågs som tjock men vacker.

  8. Fantastisk!
    Johanna, 29 mars 2016

    Riktigt bra och svår att lägga ifrån sig. När jag läst ut den kändes det som efter att man svetten riktigt bra feel good film. Rapp och rolig!

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Mhairi McFarlane