När äventyret väntar (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Systrarna & Kärleken (del 2)
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2017-09-15
Upplaga
1
Förlag
Förlaget Harlequin
Medarbetare
Liljegren, Jenny (form)
Dimensioner
178 x 109 x 17 mm
Vikt
153 g
SAB
Hc
ISBN
9789150928600

När äventyret väntar

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-09-15
79
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Fanny Storm balanserar på lagens gräns och har inga ambitioner att förändra sitt liv. Men så möter hon Christopher Floros. Han är ensamstående pappa till en tolvårig dotter, och på jakt efter någon som kan hjälpa henne med läxorna och dessutom vara en positiv förebild. Fanny är definitivt inte rätt person. Men när ödet för de två samman väcks en stark attraktion till liv, en dragningskraft som kan utvecklas till djupa känslor. Ska hon våga släppa sin stolthet och lita på en annan människa?

När äventyret väntar är andra delen i serien Systrarna & Kärleken.

SOFIA FRITZSON är född 1984 och bor med sin familj i Örby utanför Borås. Hon har vunnit Icakurirens novelltävling 2012, en tävling i serialized fiction anordnad av Dito och Telegram Förlag 2014, och Harlequins författartävling 2015. Sofia gillar nagellack, choklad och lyckliga slut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När äventyret väntar
  2. +
  3. Löften, kyssar och varm choklad

De som köpt den här boken har ofta också köpt Löften, kyssar och varm choklad av Sofia Fritzson (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av När äventyret väntar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bubblande känslor
    Ann , 27 november 2017

    En varm kärleksfull roman med en hel del dramatiska händelser och charmiga relationer som får oanande konsekvenser,intressant med miljöer från Falkenberg

  2. Eldigt och romantisk
    Anna, 16 oktober 2017

    Ett jättefint romanceäventyr, där huvudpersonerna är olika men lockar fram det bästa hos varandra. Nu ser jag fram emot nästa bok i serien!

  3. Varm feelgood
    Kaffeläsaren, 2 oktober 2017

    Fanny är rebellen som balanserar på livets gräns och lever för sin MC. Christopher är den ensamstående pappan, alltid lika korrekt och perfekt med ett jobb som revisor. Snart korsas deras vägar.
    När äventyret väntar är den andra fristående delen i serien Systrarna & Kärleken, del 1, När drömmen slår in är en bok jag tyckte mycket om. När äventyret väntar är aningens mer förutsägbar, redan tidigt märks det vart det kommer gå med Fanny och Christopher, men det är inget som stör. Boken har a... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Sofia Fritzson