Den goda dottern (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
538
Utgivningsdatum
2018-04-16
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Villemo Linngård Oksanen
Originaltitel
The Good Daughter
Medarbetare
Paulson, Charlotta (form)
Dimensioner
180 x 110 x 45 mm
Vikt
293 g
SAB
Hce
ISBN
9789150931143

Den goda dottern

(37 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2018-04-16
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
För tjugoåtta år sedan slogs Charlotte och Samantha Quinns familj i spillror. Attacken mot deras hem dödade inte bara deras mamma, utan krossade också deras pappa - stadens ökända försvarsadvokat - och ödelade deras familj för alltid.

Nu är systrarna vuxna, och Charlie är den perfekta dottern som har gått i sin pappas fotspår. När det brutala våldet återigen drabbar staden, kastas Charlie rakt in i en mardröm. Hon är inte bara det första vittnet på plats. Dessutom märker hon snart att fallet mot hennes vilja lockar fram de mörka minnen som hon har lyckats förtränga i så många år. Och sanningen om det som hände för tjugoåtta år sedan går inte längre att dölja.

---

KARIN SLAUGHTER är en av världens mest lästa och hyllade författare. Hennes böcker har givits ut i 120 länder och sålts i mer än 35 miljoner exemplar. Hon har hittills skrivit 20 böcker, inklusive serierna om Grant County och Will Trent, samt Edgar-nominerade De fördärvade och flera böcker som gått direkt upp på Sunday Times topplista; De vackraste, Den goda dottern, Bilder av henne och Den sista änkan. Slaughter är grundare av Save the Libraries en välgörenhetsorganisation som stödjer bibliotek och dess verksamhet. Karin Slaughter är född i Georgia och bor i Atlanta. Hennes fristående spänningsroman Bilder av henne produceras just nu för Netflix och Grant County- och Will Trent-serierna är också under produktion för teve.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den goda dottern
  2. +
  3. De fördärvade

De som köpt den här boken har ofta också köpt De fördärvade av Karin Slaughter (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den goda dottern. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra men otäck deckare
    Maria, 15 december 2019

    Karin Slaughters böcker är både välskrivna och spännande, jag har läst flera av dem och hon håller hög deckarklass. Men hennes böcker är också otäcka, med frossande i detaljerat våld. Just den blev för mycket för mig.

  2. Fantastisk porträttbeskrivning men lite utdragen
    Sarah, 5 februari 2019

    Jag älskar Karin Slaughters böcker, och den här gjorde mig inte besviken, men den nådde ändå inte ända upp. En fin sammanvävning av intriger, plot twists och personporträtt. Men boken behövde inte vara 500 sidor, i vissa kapitel kändes det mest som om hon tryckt in ord för att få en lång bok, mycket upprepningar osv.

    Inte i klass med De Vackraste, men 1000 gånger bättre än De Fördärvade.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Slaughter