Tacksamhet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2019-08-26
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Liljegren, Jenny (form)
Dimensioner
180 x 133 x 20 mm
Vikt
387 g
SAB
Dok
ISBN
9789150943580

Tacksamhet

(14 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-08-26
207
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    129
Visa alla 1 format & utgåvor
Den tacksamma vägen till mer styrka och glädje i vardagen

För några år sedan började den folkkära tv-profilen och författaren Kristin Kaspersen träna på att vända de negativa tankar, som ibland kom, till positiva. I inspirerande inlägg på Instagram berättade hon om hur känslan av tacksamhet i vardagen fick henne att må bättre och känna sig ännu lyckligare och starkare. Gensvaret från läsarna kom direkt.

När mamma Barbro, Lill-Babs , gick bort överöstes hon av fina berättelser. I dem fann hon tröst och tacksamheten blev tillslut större än saknaden och stärkte henne i sorgen.

I boken Tacksamhet varvas personliga texter och berättelser med Kristins egna vackra fotografier. Kristin väjer inte för svåra ämnen som sorg och saknad, men boken handlar lika mycket om kärlek och glädje och inspirerar läsaren att själv träna sig i att känna tacksamhet i det stora och det lilla.

Ur boken: Jag hoppas att kunna inspirera med mina ord om att känna tacksamhet i varje steg jag tar. När min tacksamhet blev som tydligast var konstigt nog när min mamma, efter en kort tids sjukdom, somnade in. Mamma ville leva. Hon kunde inte välja livet, men jag kan det. Och DET är jag så innerligt tacksam över. Om mina tankar och texter har en möjlighet att vara till betydelse för någon, ja då får mina ord liv igen.

***

Kristin Kaspersen är en av landets mest folkkära tv-profiler och har arbetat som programledare sedan 1992. Hon är också en populär moderator och föreläsare och har skrivit flera böcker om hälsa, kost och träning, bland andra Stark i kropp och själ (2013), Good food (2015) och Good morning (2017). I år är hon aktuell som medverkande i Let s dance.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tacksamhet
  2. +
  3. Vägen till att leda mig själv : ... via stigar, berg och snår

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vägen till att leda mig själv : ... via stigar,... av Kristin Kaspersen (inbunden).

Köp båda 2 för 413 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Tacksamhet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inget för mig
    AgnesKenshin, 4 juni 2020

    Nä, detta gav mig inget.. Bläddrade inte ens klart. Andas bara tjäna pengar ... Roligare att ha knåpat ihop en alldeles egen "bok" om tacksamhet... Ger mer att göra så!

  2. Viktig insikt!
    Monica Therése Bülow, 21 januari 2020

    Gav boken till dottern som behövde få lite vägledning, och ro i själen. Har själv bläddrat i den och tycker den har mycket bra innehåll och är väldigt fin.

  3. En varm bok med eftertanke
    veronicas_bok_bak_liv, 13 oktober 2019

    När jag höll i den här boken första gången tänkte; Men vilken liten bok och så mycket bilder, min känsla var att boken skulle bestå av små "käcka" ordspråk om tacksamhet. Ack så fel jag hade, som man brukar säga "Liten men naggande god". Vilken underbar bok med så mycket reflektioner över livet. Boken har helt fantastiska bilder, Kristin delar med sig av sina privata och underbara naturbilder. Texten är så personlig och djup och sätter djupa spår och väcker många tankar hos mig. Kristin skri... Läs hela recensionen

  4. Alldeles alldeles underbar!

    En underbar bok att ge bort eller njuta av själv, tankar att använda varje dag!
    Vackra bilder o texter i en härlig storlek.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Kristin Kaspersen