Gammal men inte klok (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Min galna mormor (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
148
Utgivningsdatum
2020-04-20
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Johanna Lindbäck
Originaltitel
Bad Nana: Older Not Wiser
Illustratör/Fotograf
Sophy Henn
Dimensioner
193 x 140 x 19 mm
Vikt
372 g
SAB
Hcf
ISBN
9789150947205

Gammal men inte klok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-04-20
138
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jeanies mormor är inte som andra gamla tanter. Att baka kakor och sticka är inget för henne men däremot älskar hon att bryta mot regler och ställa till bekymmer. Ibland är hon pinsam, men för det mesta är hon VÄLDIGT rolig. Särskilt när hon drar med Jeanie på sina galna upptåg. Alla säger att hon är gammal nog för att veta bättre men det bryr sig inte mormor om. Jeanie misstänker att hon till och med tycker att det är kul när folk blir chockade ... Gammal men inte klok är första delen i serien om Jeanie och hennes mormor, en lekfull och humoristisk berättelse om en äldre kvinna som bryter mot alla regler och normer. Underbar läsning för hela familjen, att läsa själv eller tillsammans.

"Ett sprudlande rabalder av klara färger och hysteriska skratt."

- THE BOOK TRUST

"Underbart underhållande."

- DAILY MAIL

"En njutning från början till slut."

- DAILY EXPRESS

***

SOPHY HENN är en brittisk illustratör och författare som skrivit en rad hyllade barnböcker. Debutboken Where bear? nominerades till AOI Illustration Awards 2014 och Waterstones Children s Book Prize 2015. Samma år valdes Henn till årets illustratör på världsbokdagen. Min galna mormor: Gammal men inte klok är den första boken som översätts till svenska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gammal men inte klok
  2. +
  3. Spelmästarens officiella guide till ondskefulla planer och mästerliga pranks för odågor och prankmästare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Spelmästarens officiella guide till ondskefulla... av Maria Frensborg, Tomu, Yumi (inbunden).

Köp båda 2 för 297 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gammal men inte klok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vill för mycket
    Kaffeläsaren, 18 augusti 2020

    Gammal men inte klok är den första delen i serien Min galna mormor. Den handlar om Juni som är 7 3/4 år och hennes knasiga mormor som inte har några spärrar alls. I den här boken får vi en första bekantskap med Juni och hennes mormor och får följa med dem till parken och på andra upptåg. Sällan går det som planerat när mormor är i farten. Det är en underhållande berättelse där vissa grejer är roliga. Men det känns också som att författaren vill lite för mycket. Det ska vara så extremt roligt ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sophy Henn