Skuggan i vattnet (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Justine Dalvik (del 2)
Antal sidor
379
Utgivningsdatum
2020-05-22
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
178 x 110 x 24 mm
Vikt
208 g
SAB
Hc
ISBN
9789150949209

Skuggan i vattnet

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2020-05-22
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor


Stockholm 2005. Justine Dalvik drömmer mardrömmar om hur Berits kropp flyter upp till ytan i Mälarens mörka vatten. Det är bara hon som vet vad som hände den forna klasskamraten och plågoanden, men allt fler har börjat intressera sig för det gamla stenhuset där Justine bor med sin stora svarta fågel. En av dem är en envis och våldsbenägen polis, en annan är sonen till Nathan, mannen som försvann i djungeln och aldrig hittades. Vad var det egentligen som hände den gången? Justine känner hur snaran runt hennes hals långsamt dras åt.

Inger Frimansson har gett ut över 40 böcker och är översatt till 16 språk. Hon är en av Sveriges mest älskade och prisbelönta författare och har beskrivits som en mästare på att bygga upp en krypande spänning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skuggan i vattnet
  2. +
  3. God natt min älskade

De som köpt den här boken har ofta också köpt God natt min älskade av Inger Frimansson (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skuggan i vattnet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande och oberäknelig!

    Jag har precis läst första boken om Justine Dalvik. Den var bra men jag hade väntat mig lite mer. Frågan är om del två kan ge mig lite mer ståpäls på armarna?

    Justine Dalvik drömmer mardrömmar om hur Berits kropp flyter upp till ytan i Mälarens mörka vatten. Det är bara hon som vet vad som hände den där kvällen för sex år sen. Nathans son undrar vad som hände när hans pappa försvann den där gången i djungeln. Allt fler ifrågasätter vem Justine är och vad hon har gjort.

    Del t... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Inger Frimansson