Du ser ju inte sjuk ut : en bok om att leva med reumatism (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2020-10-07
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Liljegren, Jenny (form) / Hedin, Hannah (foto)
Dimensioner
192 x 140 x 20 mm
Vikt
266 g
SAB
Vena,Lz Falciani, Nicole
ISBN
9789150961720

Du ser ju inte sjuk ut : en bok om att leva med reumatism

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-10-07
225
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
När influencern Nicole Falciani var sex år gammal märkte hon och hennes föräldrar att något inte var som det skulle - men det skulle ta ytterligare sex år innan hon fick diagnosen reumatism, en kronisk sjukdom hon delar med över en miljon svenskar. I den här boken berättar hon sin egen historia. Vi får följa Nicoles resa från de första symptomen till diagnosen vid tolv års ålder. Länge var vardagen styrd av sjukhusbesök. Idag kan hon någorlunda hantera sin sjukdom men kämpar fortfarande dagligen för att må så bra som möjligt. Boken innehåller tips, pepp och vägledning för andra eller närstående i samma situation.

Ur Nicoles förord: "Jag har varit sövd över 50 gånger, fått över 200 kortisoninjektioner, testat mer än 10 olika mediciner och blivit opererad tre gånger. Jag skriver den här boken av flera olika anledningar, men främst för att jag inte är ensam. Trots att man känner sig ensammast i världen så är vi inte det. Vi är långt ifrån ensamma. Jag tror det är viktigt att själv bli påmind om det, men också att påminna er. Över en miljon svenskar lever med någon form av reumatisk sjukdom. 1/10. Ta in det."

"Personer som har liknande erfarenheter som författaren kommer att ha god behållning av boken, då den ger stöd, hopp och tips som även kan ge anhöriga förtröstan." Maria Fridstjerna, BTJ

NICOLE FALCIANI är 23 år och bor i Stockholm. Hon har drivit bloggen Nickys.se sedan 2007, arbetat som modell och skådespelerska samt haft en podcast och en SVT-serie tillsammans med profilen Chloé Schuterman. Nicole har över 300 000 följare på Instagram och över 45 000 prenumeranter på sin Youtubekanal. Hon är också ambassadör för Reumatikerförbundet. Tidigare har hon släppt diktboken Kära, Kärleken (2019).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Du ser ju inte sjuk ut : en bok om att leva med reumatism
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 454 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Du ser ju inte sjuk ut : en bok om att leva med reumatism. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Öppet och ärligt om att leva med kronisk smärta!

    Det ligger ju onekligen en hel del i titeln, hon ser ju inte sjuk ut. Men smärta och vissa sjukdomar syns sällan, de bara känns.

    Att leva med smärta och/eller någon annan osynlig sjukdom är inte lätt. Man vill inte klaga, inte gnälla, inte vara till besvär. När man träffar andra människor anstränger man sig till det yttersta för att verka frisk, för att kunna göra saker som alla andra gör. Och då kan det vara svårt för andra att tro på att man verkligen är sjuk, du ser ju inte sjuk u... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nicole Falciani

  • I väntan på dig : graviddagbok

    Nicole Falciani

    Väntar du barn? Grattis! Du står nu inför en av ditt livs mest betydelsefulla perioder, så se till att den blir ett minne för livet. I väntan på dig är en graviddagbok där du kan samla och spara allt som händer under din graviditet. Här kan du skr...

  • Du ser ju inte sjuk ut

    Nicole Falciani

    "Jag har varit sövd över 50 gånger, fått över 200 kortisoninjektioner, testat mer än 10 olika mediciner och genomgått 3 operationer. Jag skriver den här boken av flera olika anledningar, men främst för att jag inte är ensam. Trots att vi som har d...