Skrômt (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Skrômt
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2020-03-31
Upplaga
1
Förlag
Bläckfisk Förlag
ISBN
9789151937458

Skrômt

Inbunden,  Svenska, 2020-03-31
429
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
En gång i tiden trodde vi på skrock och mystiska varelser i skogen. I dag tror vi att vi är upplysta. Om vi bara visste.

Skrômt är ett skräckrollspel med stort fokus på relationer och drama. Det utspelar sig i ett nutida Sverige - där väsen från nordisk folktro rör sig i skogens mörker och i civilisationens skuggor.

Det är ett spel om vanliga människor som råkar ut för extraordinära situationer. Spelet fokuserar på personliga berättelser snarare än på episka mysterier. Det handlar om att avvärja fasor som hotar ens vardag och ens nära och kära.

Spelet spelas med 3-5 deltagare inklusive en spelledare. Reglerna är utvecklade för att hjälpa gruppen att skapa dramatiska och engagerande berättelser. Metoder och teorier från film och litteratur har anpassats för en rollspelskontext, vilket ger en grund för att skapa mänskliga rollpersoner med intressant karaktärsutveckling.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kristoffer Warnberg

  • Gudasaga : ett asbehändigt rollspel

    Kristoffer Warnberg, Lucas Falk

    Gudasaga är ett fornnordiskt myto¿logiskt mikro¿rollspel om eskapader och rivalitet, om list och egenkärlek. Ni gestaltar egen¿skapade asar, asynjor och vaner. Tillsammans ger ni er ut på äventyr i de nio världarna. Men var och en av er vill vara ...