Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-11-04
Förlag
Sanoma Utbildning
Medarbetare
Spolén, Linda (förf.) / Vestman, Mia (förf.)
Dimensioner
242 x 185 x 25 mm
Vikt
721 g
SAB
Fc.062
ISBN
9789152309674

ZickZack 6 Läsrummets Lärarhandledning

Häftad,  Svenska, 2013-11-04
898
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna titel är anpassad till läroplanen Lgr11 och finns tillgänglig för kompletteringsköp under en begränsad tid. Det finns en ny läromedelsserie som följer Lgr22, ZickZack 4-6 version 2. Om du har frågor med anledning av detta, hör av dig till info@sanomautbildning.se .

I lärarhandledningen visar författarna vad man kan göra före, under och efter läsningen för att stödja, utmana och utveckla elevernas läsförmåga. Lärarhandledningen innehåller: 1) instruktioner till arbetet med texterna i textsamlingen och övningarna i elevboken 2) genomgång av olika läsförståelsestrategier 3) förslag på hur man arbetar med läsning av skönlitteratur 4) guider till några barn- och ungdomsböcker 5) språkutvecklande interaktions- och kortskrivningsövningar 6) metoder och läsförståelsestrategier som utvecklar elevernas läsförmåga 7) läsutvecklingsmatriser 8) facit. I lärarhandledningen hänvisas till bilagor och ljudfiler. Bilagorna innehåller: 1) lässtrategierna som affischer och kort 2) språkutvecklande interaktionsövningar 3) läsutvecklingsmatriser. Från början fanns bilagorna och ljudfilerna på cd-skivor i lärarhandledningarna. Numera ingår de i Lärarpaketet och består av nedladdningsbara filer. De går även att kompletteringsköpa separat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. ZickZack 6 Läsrummets Lärarhandledning
  2. +
  3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 1057 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna