Specialpedagogik 1 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2016-07-31
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
246 x 174 x 15 mm
Vikt
522 g
SAB
Eu
ISBN
9789152331972

Specialpedagogik 1

(36 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-07-31
673
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Specialpedagogik 1 ger en övergripande introduktion till det specialpedagogiska området. Boken ger grundläggande kunskaper om olika funktionsnedsättningar och hur de påverkar människors liv och delaktighet i samhället. Utgångspunkten är ett perspektiv och ett förhållningssätt som medverkar till att personer med funktionsnedsättning ska inkluderas i samhället. Boken innehåller diskussionsuppgifter, sammanfattningar och exempel som förtydligar begrepp och fakta. Ur innehållet: Historik, Kommunikation, Pedagogik, Funktionsnedsättningar, Metoder, Stöd och hjälpmedel, Anhörigas roll, Dokumentation. Boken är avsedd för Vård- och omsorgsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet, kompetensutveckling för vård- och omsorgspersonal och personal inom barn- och fritidsområdet samt Yrkeshögskolan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Specialpedagogik 1
  2. +
  3. Juridik för lärare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Juridik för lärare av Anderz Andersson, Viola Boström, Sara Lyrenäs, Nina Nilsson Rådeström, Lina Sidenhag (häftad).

Köp båda 2 för 4958 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Specialpedagogik 1. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Språk lätt att läsa och första.
    Eron Mukalazi, 7 november 2016

    Boken är väldigt lätt att att läsa och det har enkelt sätt när man leta efter någonting, så jag rekommenderar den till alla.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sonja Svensson Höstfält