OBM-boken Psykologi för ledare (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2019-02-18
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
210 x 150 x 23 mm
Vikt
532 g
SAB
Qbab
ISBN
9789152353790

OBM-boken Psykologi för ledare

(3 röster)
Häftad,  Svenska, 2019-02-18
569
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    408
Visa alla 1 format & utgåvor
Organisationen har fattat ett viktigt beslut. Ni är alla överens om vad som är problemet och vad som behöver göras. Nu ska det bli förändring! Men inget händer. Känner du igen dig? De flesta ledare har upplevt en liknande situation. Det är nämligen inte planerna och besluten som förändrar, utan människors faktiska beteende - vad de gör. I OBM-boken får du lära dig varför dina medarbetare beter sig som de gör och hur du som ledare kan motivera dem till beteenden som ger resultat. I fem pedagogiskt upplagda avsnitt förklarar författaren varför problem uppstår och hur du kan lösa dem med hjälp av OBM, Organizational Behavior Management. Han redogör för teorier och bakgrund och presenterar dessutom vassa verktyg som skapar förändring på riktigt. Avslutningsvis visar han hur OBM förhåller sig till andra modeller som Lean och agilt, och avlivar dessutom några myter om ledarskap. OBM-boken är utsedd till "Årets projektledarbok 2020" med motiveringen: "OBM-boken är en bok om beteenden och dess inflytande på våra projekt och organisationer. Ett högaktuellt ämne för projektledare och andra som arbetar med förändring, utveckling och grupper. På ett konkret och lättförståeligt sätt får vi både vetenskaplig insikt och handfasta råd att använda i vårt dagliga ledarskap."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. OBM-boken Psykologi för ledare
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 818 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Leif E Andersson

  • De sociala superkrafterna. Verktyg för bra relationer

    Leif E Andersson

    "Tänk om alla var som jag, vad enkelt det skulle vara!" Så har du nog tänkt någon gång. Alla vet hur svårt det kan vara att förstå sig på andra människor. Varför beter de sig som de gör? Faktum är att de beter sig som de kan bete sig. Ditt eget be...