Extern redovisning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
238
Utgivningsdatum
2021-07-07
Upplaga
6
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
225 x 210 x 25 mm
Vikt
867 g
SAB
Qbc
ISBN
9789152362365

Extern redovisning

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2021-07-07
687
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Extern redovisning tar upp redovisning från såväl ett övergripande teoretiskt perspektiv
som ett praktiskt. Boken behandlar allt från redovisningens grunder, sambandet mellan de olika finansiella rapporterna till beräkning av finansiella nyckeltal för interna och externa intressenter.
I denna sjätte upplaga har en revidering skett mot bakgrund av förändringar i lagar och regler framförallt när det gäller reglering och tillsyn av redovisning samt införandet av nya skattesatser.
Extern redovisning är avsedd för kurser i grundläggande redovisning på universitet och högskolor, men kan även användas av yrkeshögskolor, utbildningsföretag och vid annan typ av kvalificerad utbildning i redovisning för yrkesverksamma.
Extern redovisning är skriven av Christer Johansson, Rolf Johansson, Jan Marton och Gunvor Pautsch. Författarna har mångårig erfarenhet av praktiskt redovisningsarbete och av undervisning vid bland annat handelshögskolorna i Stockholm och Göteborg, Stockholms universitet och Företagsekonomiska Institutet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Extern redovisning
  2. +
  3. Noas nävertråd AB : ett praktikfall i externredovisning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Noas nävertråd AB : ett praktikfall i externred... av Örjan Alexandersson, Sven Helin, Karin Seger, Benny Uhman (häftad).

Köp båda 2 för 982 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »