GI gourmet : viktminskning för dig som älskar god mat (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2010-01-04
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Danielsson, Malte (foto)
Dimensioner
245 x 200 x 10 mm
Vikt
610 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789153434283

GI gourmet : viktminskning för dig som älskar god mat

(16 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2010-01-04
198
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bli en GI-gourmet du också!
Duka upp till fredagsmys, bjud kärestan på intim supé, festa loss med kompisarna, lyxa till det med långfrukost, ordna familjeträff med lunchpicnic, samla släkten till sommarbuffé det finns många tillfällen att njuta av festlig och GI-rätt mat!

Med GI-metoden behöver du varken hoppa över måltider eller leva spartanskt för att gå ner i vikt. Vem har sagt att du måste äta pulver för att lyckas? Nej, tänk och gör tvärtom i stället. Om du nu har bestämt dig för att leva nyttigt och bli av med de där irriterande extrakilona så kan du lika gärna passa på att njuta under tiden. I GI Gourmet hjälper vi dig att tillaga goda, lyxiga och nyttiga middagar som passar i alla sammanhang. GI Gourmet betyder äkta matglädje för dig som vill äta hälsosamt och gå ner i vikt, men utan att göra avkall på livsnjutningen.

I boken får du inspiration för alla möjliga festliga tillfällen, från den romantiska parmiddagen till den större middagsbjudningen, tjejkvällen eller studentskivan. Och all mat följer GI-metodens principer om att maximera fettförbränningen och hålla blodsockerkurvor och insulinproduktion i schack. Det är gott, njutbart och helt GI-rätt alltså. Aldrig har det varit roligare att följa GI-metoden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. GI gourmet : viktminskning för dig som älskar god mat
  2. +
  3. Ekstedt grillar / Knep och hemligheter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ekstedt grillar / Knep och hemligheter av Niklas Ekstedt (inbunden).

Köp båda 2 för 437 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av GI gourmet : viktminskning för dig som älskar god mat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gott, lättlagat och klokt
    Åsa, 13 juli 2015

    Efter att ha tagit mig igenom en tuff diet och tappat många kilo behövdes det lätta och smakliga recept för att behålla vikten. "GI-Gourmet" består av enkla och goda recept och de funkar även till barn (så att du slipper laga två maträtter). De flesta ingredienserna har jag även kunnat hitta i min ICA-närabutik.
    Boken har en mycket bra inledning av Ulrika där hon bland annat förklarar socker och snabba kolhydraters påverkan på kroppen och också varför man inte behöver avstå från viss typ... Läs hela recensionen

  2. Rekommenderas varmt!
    Catti, 24 september 2010

    En fantastisk bok fylld av läckra recept av det lite festligare slaget. Med dessa recept är det inga problem att få ihop en trerätters gourmetmiddag med underbara råvaror. Ett utmärkt komplement till författarnas tidigare GI-böcker med tonvikten på mer vardagliga rätter. Dessutom ett oerhört prisvärt alternativ!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna