Nya massagesagor (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
88
Utgivningsdatum
2011-08-11
Förlag
Ica Bokförlag
Illustratör/Fotograf
Johanna Rehn
Dimensioner
285 x 220 x 10 mm
Vikt
620 g
SAB
Vma,615.822083
ISBN
9789153436379

Nya massagesagor

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2011-08-11
190
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Med boken Massagesagor fick Sara Wikander tusentals föräldrar och barn att upptäcka den glädje och gemenskap som beröring genom massage kan ge. Här kommer uppföljaren Nya massagesagor, laddad med nya grepp och härliga, färgsprakande bilder.

Intresset för barnmassage ökar stadigt, och det är inte svårt att förstå varför. Beröring i form av massage skapar trygghet, lugn och självförtroende, och främjar barnets utveckling på en rad olika områden. Barnet blir sett och bekräftat, och stunden av närhet med föräldern lätt en högtidsstund på dagen.

I Nya massagesagor återkommer syskonen Leo och Nora från förra boken. Den här gången prövar de på olika yrken, och får vara med om spännande äventyr när de bland annat följer med astronauten Stella till månen, matar björnar tillsammans med djurskötaren Folke och släcker bränder med brandmannen Jon. Fakta om rymden, djur och annat presenteras på ett roligt och lättillgängligt sätt inom ramen för de olika berättelserna.

Att använda boken är enkelt. Varje uppslag består av en sagotext, en eller flera bilder för barnet att titta på medan det blir masserat, samt beskrivningar av de massagegrepp som används. Nya massagesagor passar perfekt för godnattstunden hemma, men lämpar sig också utmärkt för användning i förskola och skola.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nya massagesagor
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 419 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nya massagesagor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tummen upp
    Autumnleaf, 25 september 2011

    Kanonbra bok som jag känner kommer att vara givande både privat och i yrkeslivet som förskollärare.

    Detta är uppföljaren till "Massagesagor" och denan som bär namnet; "Nya massagesagor" upprepar succén med ytterligare tio olika massagesagor. Och även här är det härliga sagor, underbara illustrationer och lättfattliga beskrivningar av massagerörelserna. Återigen är det Nora och Leo som sagorna handlar om, men denna gången testar de olika yrken som exempelvis djurskötare, astronaut och... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Wikander

  • Aktiv skoldag : lustfyllt lärande i en rörelserik miljö

    Bodil Opdahl, Sara Wikander

    Författarna till Aktiv skoldag har ett stort gemensamt mål: Att sprida kunskap om hur fysisk aktivitet kan påverka inlärning, koncentration och fokus. Genom Aktiv skoldag ger de inspiration till hur man kan utveckla klassrummet och skolmiljön till...