Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
77
Utgivningsdatum
2012-10-01
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Arosenius Ahlanzberg, Fia (form) / Pålsson, Carin (foto)
Dimensioner
235 x 216 x 10 mm
Vikt
470 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789153438212

Kalas : roliga lekar och gott att äta

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2012-10-01
78
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Barnkalas är kul! Men ibland är det svårt att komma på vad man ska göra. Vilka lekar ska vi ha? Vad ska vi bjuda på? Kalas har svaren!
Här hittar du idéer för tio olika kalas, som Cirkuskalas, Grillpartaj i skogen och Discokalas. Du får förslag på lekar, mat, dryck och efterrätter, inbjudningskort och godispåsar, allt i fartfyllda teman som går som en röd tråd genom hela kalaset. Boken är sprängfylld av roliga och lättgenomförda idéer - testade och väl godkända av barn. Inget av kalasen i boken blir dyrt eller särskilt tidskrävande. Den som har trångt hemma behöver inte bege sig till hamburgerrestauranger eller lekland. Bjud i stället in till ett kalas i skogen, parken eller på stranden. Eller varför inte i skolans gympasal? Välkommen på kalas!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kalas : roliga lekar och gott att äta
  2. +
  3. Airfryer : grundbok med nya och klassiska recept

De som köpt den här boken har ofta också köpt Airfryer : grundbok med nya och klassiska recept av Britt Andersen (inbunden).

Köp båda 2 för 347 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kalas : roliga lekar och gott att äta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kul inspirationsbok
    Caroline, 10 november 2016

    Kul bok med bra idéer till barnes kalas. En del lite väl överdrivna förslag men som helhet mkt bra inspirationsbok. Rekommenderas varmt

Visa alla 1 recensioner