Geografiska informationssystem
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Antal sidor
177
Utgivningsdatum
2005-03-01
Förlag
Formas
Illustrationer
ill.
Dimensioner
236 x 165 x 12 mm
Vikt
462 g
SAB
Ny:pu
ISBN
9789154059034

Geografiska informationssystem

tillämpningsexempel

Övrigt,  Svenska, 2005-03-01
175
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Geografiska informationssystem (GIS) är ett av de snabbaste växande ti llämpningsområdena inom informationstekniken. Denna bok presenterar et t antal aktuella tillämpningsexempel, från trafik- och riskplanering t ill globala miljöproblem. Den ska ses som ett komplement till den läro bok i geografisk informationsbehandling, som forskningsrådet Formas ti digare publicerat i samarbete med Utvecklingsrådet för landskapsinform ation. Forskare och tongivande praktiker har tagit fram exemplen. Vi h oppas att dessa ska kunna vara en inspirationskälla för alla som använ der GIS, såväl i operationellt arbete inom förvaltning och näringsliv som inom forskning och utbildning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Geografiska informationssystem
  2. +
  3. Till växten : en kärlekshistoria

De som köpt den här boken har ofta också köpt Till växten : en kärlekshistoria av Maja Alskog Bredberg (häftad).

Köp båda 2 för 404 kr

Kundrecensioner

Övrig information

Geografiska informationssystem (GIS) är ett av de snabbaste växande tillämpningsområdena inom informationstekniken. Denna bok presenterar ett antal aktuella tillämpningsexempel, från trafik- och riskplanering till globala miljöproblem. Den ska ses som ett komplement till den lärobok i geografisk informationsbehandling, som forskningsrådet Formas tidigare publicerat i samarbete med Utvecklingsrådet för landskapsinformation.

Forskare och tongivande praktiker har tagit fram exemplen. Vi hoppas att dessa ska kunna vara en inspirationskälla för alla som använder GIS, såväl i operationellt arbete inom förvaltning och näringsliv som inom forskning och utbildning.