Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
108
Utgivningsdatum
2014-01-30
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Gullberg, Anja (form) / Hildonen, Anneli (foto)
Dimensioner
230 x 200 x 12 mm
Vikt
483 g
SAB
Qcd,613.4
ISBN
9789155260439

Frisk och strålande hy : på naturlig väg

(68 röster)  |  Läs 11 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-01-30
179
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Inspirerande och sinnligt om hur du får bukt med vanliga hudproblem som påsar under ögonen, slapp hy och bekymmersrynkor utan att spruta in otäcka kemikalier eller lägga dig under kniven. Istället för att slösa pengar på dyra och djurtestade produkter ges här tips på naturliga oljor och krämer, yogaövningar, kost och massage som får huden att stråla inifrån. Hur din hy ser ut hänger mycket ihop med hur dina inre organ mår och välkända yogainstruktören Karin Björkegren Jones guidar dig genom olika övningar och andningstekniker som till exempel avlastar levern och mjälten. Naturligt vackra kvinnor i alla åldrar delar med sig av sina bästa ekologiska skönhetsrutiner och tips. Visste du till exempel att du kan använda rödbeta som rouge? Karin skriver varmt, utan pekpinnar, och berättar öppenhjärtigt om sin egen cancersjukdom, vägen tillbaka samt hur hon skötte sin hud under och efter behandlingen. Hon uppmuntrar varje kvinna att vårda sin hud och att njuta av varje kvadratcentimeter av sig själv! Karin Björkegren Jones är framgångsrik yogainstruktör, journalist och författare och har tidigare skrivit populära "Knip för bättre hälsa".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Frisk och strålande hy : på naturlig väg
  2. +
  3. Ren skönhet : naturlig hudvård från växtriket

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ren skönhet : naturlig hudvård från växtriket av Karin Björkegren Jones, Lena Losciale (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av Frisk och strålande hy : på naturlig väg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Älskar boken!
    Lina Sandberg, 22 februari 2018

    Älskar boken! Lätt att förstå, konkreta tips! Det var superlätt av förstå och använda i verkliga livet och har man yogat tidigare behöver man inte ens läsa hur man går in i positionen. Har gjort både saltskrupp och morgonyoga nu. Fantastisk!

  2. Söt bok men inte vad jag förväntat mig
    Karlsson, 7 december 2014

    Boken är trevlig och väldigt fin men jag hade förväntat mig mycket mer recept på olika hudvårdsbehandlingar än vad som fanns, riktade mot olika sorters hud och problem.

    Jag har också lite svårt för när man ger råd om vissa yogaställningar som nybörjare ska vara försiktiga med så de inte skadar sig. Detta tas för lättvindigt i många böcker så egentligen inget unikt här. Rekommenderar folk att lära sig ställningarna på rätt sätt hos en kunnig yogalärare innan man börjar använda dem i v... Läs hela recensionen

  3. Med värme o lekfullhet...
    My, 3 september 2014

    ...inspirerar Karin Björkegren-Jones till det enkla o naturliga i livet! Med yoga, vardagliga ingredienser o personliga möten blir helheten trovärdig o lugnande.

  4. Bra blandning av glädje, liv och egen kärlek
    Stina Grönberg, 10 juni 2014

    Trevlig bok med många bra tips och personliga rekommendationer. Innehållet är enkelt att ta till sig. Bra blandning av glädje, liv och kärlek till den egna personen.

  5. Hillevi
    Hillevi, 7 april 2014

    Jag gillar denna bok helskarpt. Den innehåller trevlig läsning. Härliga bilder. Många fina kvinnor, i olika åldrar, som delar med sig av sina tips. Ja denna bok inspirerar mig till att ta bättre, kärleksfullare hand om mig själv:-)
    Är så glad över att den kommit i min väg!

  6. Bibel!
    Linn Lundholm, 11 mars 2014

    Underbar bok med många bra tips. Det är mer än bara hy, det är holistisk hälsa!
    Kan varmt rekommendera Karin Björkegren Jones andra böcker!

  7. En inspiration till ett bättre leverne
    Eva Paalzow, 6 mars 2014

    Ett kapitel då och då och idéer föds och inspiration ges till att ändra sitt liv i små steg till det bättre.

  8. Recension av: Frisk och strålande hy
    Eva Broberg, 24 februari 2014

    Jag tycker mycket om den här boken.
    Den ger fina tips om hur man vårdar sin hy naturligt och med enkla medel till motsats mot all reklamen idag.
    Det är också så fina illustrationer till texterna./ Eva

  9. Härlig bok!
    Eva Helena, 19 februari 2014

    Härlig, inspirerande bok med fina bilder! Inte enbart hudvård, utan en hel del andra kloka råd och tips. Perfekt presentbok till tjejer i alla åldrar!

  10. Fantastisk !
    Åsa högt upp i norr, 14 februari 2014

    En helt fantastisk bok, ville aldrig att den skulle ta slut, massor med bra tips. En bok jag varmt rekommenderar.

  11. På naturlig väg är nyckelordet
    Anna , 13 februari 2014

    En underbar skönhetsguide som innehåller allt som är väsentligt för kroppen, sinnet och själen. Har börjat "praktisera" meddetsamma och resultatet blev synligt redan dag 1. Tack Karin, säger jag varje morgon efter att ha gjort några övningar och smörjt mig med oljor anpassade till min hy.

Visa alla 11 recensioner

Fler böcker av Karin Björkegren Jones