Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2017-08-23
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form) / Skoglöf, Magnus (foto)
Dimensioner
270 x 200 x 20 mm
Vikt
626 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789155264574

Laga älg och annat vilt

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2017-08-23
229
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Stoltheten och glädjen att laga till ett villebråd som man fällt själv är svårslagen. Kan man servera en spännande jakthistoria till är upplevelsen fulländad. Även om man inte jagar själv är råvarorna från skog och mark den bästa grunden för en bra måltid. Tack vare vårt karga klimat får vi en trög, kämpande utveckling med komplexa smaker.
Anders Levén är en av Sveriges mest namnkunniga kockar, känd från tv, radio och tidningar. I snart trettio år har jakt och vilt varit hans stora intresse. Här bjuder han på ett femtiotal nya recept för alla som jagar och älskar smaken av vilt.
Här finns rätter där olika typer av styckningsdetaljer tas tillvara, och i de flesta recepten kan man använda det villebråd man har tillgång till: älg, hjort, rådjur, hare, vildsvin osv. Klassiska svenska smaksättningar blandas med inspiration från Anders resor runt om i världen. Missa inte den sydafrikanska bobotien på älgkalvfärs, shishkebab på älginnanlår, currygrytan på älg eller älgfärschilin. Eller vad sägs om en välkryddad hemgjord korv, en saftig burgare eller pizza med tunna skivor av älgbiff. Rätter som både jaktlaget och familjen kommer att älska!
 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Laga älg och annat vilt
  2. +
  3. Airfryer : grundbok med nya och klassiska recept

De som köpt den här boken har ofta också köpt Airfryer : grundbok med nya och klassiska recept av Britt Andersen (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Levén

  • Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läckra smårätter

    Anders Levén

    Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio och pasta med långkokt vildsvin till en vegetarisk svampragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren Anders Levén äl...

  • Nya älgkokboken : viltkockens bästa recept

    Anders Levén

    "Magnus Skoglöfs matfoton är välkomponerade, stilrena och skapar en fin känsla av matupplevelsen ... Anders Levén lyfter det miljövänliga värdet i att äta vilt men framför allt hyllar han de goda smakerna och upplevelsen av jakt, matlagning o...