Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
109
Utgivningsdatum
2018-03-01
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Sundberg, Monica (form) / Durath, Tommy (foto)
Dimensioner
230 x 200 x 10 mm
Vikt
480 g
SAB
Qe
ISBN
9789155264963

Fixa fint för trädgården

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-03-01
209
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Med denna idébok för trädgården kan du förvandla populära material eller sådant du har liggande hemma till en mängd användbara projekt. Bygg insektshotell, snickra bord och bänkar, gjut fågelbad, hitta inspiration till hur du dekorerar såväl en asiatisk, modern trädgård som en charmig, gammaldags täppa - den här boken är fylld av påhittiga tips för större och mindre uterum.

Både novisen och den mer erfarna trädgårdsfixaren kan skapa sin drömträdgård med enkla medel. Vill du göra en stor förändring eller bara fixa lite extra fint i ett bortglömt hörn? Här finns något för alla! Snickra eller påta en stund i lugn och ro och passa sedan på att njuta av din personligt inredda trädgård.

Anna Örnberg har tidigare skrivit en mängd omtyckta inrednings- och hobbyböcker, varav flera med trädgård som tema. De inspirerande bilderna är tagna av Tommy Durath och de lite större projekten har steg-för-steg-beskrivningar och instruktiva illustrationer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fixa fint för trädgården. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tipsbok för enkla projekt i trädgården
    Ulla Norman (Umeå), 30 april 2018

    Inte riktigt min stil men finns tips och instruktioner för enklare projekt till din trädgård. Lätt att läsa och hitta i så man kan använda den som kunskapskälla. Kan ge kickoff för dina egna projekt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Örnberg

  • Torkade blommor & blad : buketter, kransar, dekorationer

    Anna Örnberg, Maria Bolander

    Torkade blommor har blivit en trendig inredningsdetalj i våra hem. Här blandas de sköna blomstren från trädgården med vilda växter från skog, ängar och dikesrenar. Gör vackra grupper att ge bort, bind buketter och klassiska kransar, fläta med gräs...