Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
124
Utgivningsdatum
2018-03-16
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Sundberg, Monica (form) / Edlund, Moa (form)
Dimensioner
230 x 200 x 10 mm
Vikt
484 g
SAB
Qefk
ISBN
9789155264970

120 krukväxter : skötsel, odlingstips, inredning, inspiration

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-03-16

Slutsåld

Uppslagsverk och inredningsinspiration i en och samma bok!

Vill du ha en vacker grönska att vila ögonen på där hemma, men vet inte vilka krukväxter du ska välja? Har du redan en djungel inomhus, men känner dig osäker på namn, växtsätt och skötsel?

Våra ögon är känsligare för gröna nyanser än för andra färger; vi är helt enkelt programmerade för att titta på grönt! Så det är inte konstigt att gröna växter skapar lugn och harmoni i ett hem. Dessutom visar forskning att inomhusklimatet kan bli väsentligt bättre med luftrenande och syregivande växter.

Detta är boken som presenterar hela 120 krukväxter - trendiga och traditionella, grönskande och blommande samt suckulenter och kaktusar - i text och bild. Du får skötselråd, tips om smart odling och förökning samt hjälp med "felsökning" när sjukdomar och parasiter slår till. Dessutom bjuder blomsterstylisten Minna Mercke Schmidt på förföriskt vackra miljöer som lockar till en grönare inredningsstil.

Gröna fingrar kan alla skaffa sig!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av 120 krukväxter : skötsel, odlingstips, inredning, inspiration. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket bra nybörjarbok!
    Brita, 16 september 2020

    Jag rekommenderar boken till alla nybörjare som är intresserade av krukväxter. Boken har tydlig och bra information och fina bilder.

  2. Bra köp!
    johanna , 16 maj 2018

    Gav till dottern med "gröna fingrar" och hon tycker att den är väldigt informativ och ersätter många sökningar på nätet.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Minna Mercke Schmidt

  • Blommor, buketter och kransar : blomsterverkstans handbok för hemmafloristen

    Minna Mercke Schmidt

    Äntligen en handbok för alla blomsterälskare! Skapa underbara buketter, dekorationer, arrangemang och kransar under hela blomsteråret. Lär dig vad hemmafloristens verktygslåda bör innehålla, vilka blommor som passar att plocka och att odla själv. ...

  • Styla och dekorera med kransar, buketter och arrangemang

    Minna Mercke Schmidt

    Skapa underbara miljöer och ta bilder som berör! Den här boken bjuder på vackra och originella blomsterarrangemang för alla årstider, högtider och sammankomster - med tydliga instruktioner och inspirerande bilder. Här finns allt från den enkla jul...