Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
109
Utgivningsdatum
2018-08-08
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Sundberg, Monica (form) / Gawell, Charlotte (foto)
Dimensioner
265 x 200 x 14 mm
Vikt
588 g
SAB
Ihcd
ISBN
9789155265311

Brodera mera : små och stora handarbeten från korsstygn till yllebroderi

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-08-08

Slutsåld

Följ med på ett äventyr i broderiernas värld. Under 40 år skapade Monica Zetterström över tvåtusen underbara broderimönster i sitt företag Brodera mera. Nu har Helena Ericsson tagit över denna fantastiska broderiskatt. Här presenterar hon några av de mest omtyckta broderierna. Det finns någonting för alla smaker: vackra yllebroderier, lätta sommarbroderier på linne och bomull och massor av korsstygn. Boken innehåller många roliga mönster och Helena visar också hur du kan inspireras av gamla broderier för att skapa nya personliga ting. Dessutom många bra nybörjartips om hur du väljer garn och tyg, ritar mönster och monterar. Och stygnbeskrivningar förstås. Prova själv, det är inte svårt!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Brodera mera : små och stora handarbeten från korsstygn till yllebroderi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fina mönster
    Karin, 18 april 2020

    En jättefin bok med bra förklaringar och fina mönster. Tråkigt dock att den röda kudden på omslaget inte fanns beskriven i boken.

  2. En bok att älska och njuta av!
    Kerstin i Kalix, 15 oktober 2018

    Du, som tycker om att handarbeta och brodera, skaffa fort den här boken! Härliga bilder och instruktioner! Längst bak i boken får du e-mailadressen, så att du till och med kan beställa några av broderierna. Det gjorde jag! Några av mönstren finns även i boken.

Visa alla 2 recensioner