Vacker trädgård året om : planering, växtval och samspel med grönskan (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
108
Utgivningsdatum
2021-03-11
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Sundberg, Monica (form) / Forsström, Ellen (foto)
Dimensioner
235 x 205 x 16 mm
Vikt
505 g
SAB
Qe
ISBN
9789155269142

Vacker trädgård året om : planering, växtval och samspel med grönskan

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-03-11
239
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I Sverige blomstrar det från maj till augusti men resten av året ligger trädgårdarna öde. Den här boken hjälper dig att njuta av trädgården hela året, oavsett om du har en radhustäppa eller stor villaträdgård. Börja med att skapa en tydlig grundstruktur med de funktioner du vill ha, välj sedan växter som blommar från mars till november och njut av det magiska samspelet när den formstarka grunden möter mer fria planteringar. Kombinationen av en rak grusgång som mjukas upp av en rufsigare kant ger kontraster, och det är en viktig komponent i en trädgård som ska vara fin året om.

Ellen Forsström är trädgårdspoeten bakom boken och bloggen Låt det spira. Hon är också författaren till boken Vackra rabatter - så får du din trädgård att blomstra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vacker trädgård året om : planering, växtval och samspel med grönskan
  2. +
  3. Tips & trix : Smarta idéer för alla tillfällen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tips & trix : Smarta idéer för alla tillfällen av Louise Scott (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vacker trädgård året om : planering, växtval och samspel med grönskan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Elin Forsström nya bok, hon ger oss goda tips!
    Agneta Svensson, 31 mars 2021

    Det är en lättläst bok "Vacker trädgård året om" som Elin Forsström har gett ut, i boken får vi många trevliga tips och vackra bilder att njuta av från hennes trädgård. Är det någon som har funderingar att göra om sin trädgård rekommenderar jag boken, läs och ta emot hennes goda tips så kanske även du får en fin trädgård att njuta av året runt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ellen Forsström

  • Vacker och tidlös trädgård : Så skapar du en lummig oas

    Ellen Forsström

    Drömmer du om en vacker, lummig och tillåtande trädgård där det känns som att tiden har stannat? Där tusenskönor vandrar ut i gräsmattan, vårlökar bildar mattor och ängar omsluter fruktträden. En hållbar, lantlig och tidlös plats där växterna till...

  • Trädgårdsjournal

    Ellen Forsström

    Jag tycker om årstider. Att allt ändras. Börjar om. Det finns en möjlighet i det. Det finns en trygghet i det. Det kommer en ny vår. Det är likadant för alla. Det är inte samma för någon. Årstider ger möjlighet till närvaro. Att se det lilla. Varj...