Inred, organisera och förvara : enkla knep för ett vackert och ombonat hem (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2021-08-05
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Sundberg, Monica (form) / Förster, Michael (foto)
Dimensioner
246 x 175 x 13 mm
Vikt
441 g
SAB
Qcba
ISBN
9789155269487

Inred, organisera och förvara : enkla knep för ett vackert och ombonat hem

(8 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-08-05
239
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Inredarens bästa tips! Nu är det enklare än någonsin att skapa ett vackert, ombonat och organiserat hem - oavsett vilken stil du gillar. I denna praktiska bok delar inredaren Camilla Fürst med sig av sina proffsknep som ger hemmets alla rum det där lilla extra. Lär dig allt från hur du gör en behovsanalys och ett moodboard till hur du förnyar utan en stor budget genom att till exempel optimera din möblering, förvaring och hur du inreder med textilier och belysning. Här får du också tips på vad du bör tänka på när du ska göra en större renovering i kök och badrum.

Camilla Fürst är inredare och textilformgivare och arbetade länge som inredningsansvarig på Allt i Hemmet, ett av Sveriges största inredningsmagasin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Inred, organisera och förvara : enkla knep för ett vackert och ombonat hem
  2. +
  3. Tips & trix : Smarta idéer för alla tillfällen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tips & trix : Smarta idéer för alla tillfällen av Louise Scott (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Inred, organisera och förvara : enkla knep för ett vackert och ombonat hem. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Helt ok, men det finns bättre alternativ
    Maria Eriksson, 8 februari 2023

    Trevlig bok med bra tips, men mycket fokus på inredning och mindre på organisera och förvara som var det jag var mest intresserad av att läsa mer om. För inredningsdelen skulle jag hellre rekommendera "Handbok i inredning och styling" av Frida Ramstedt som tar upp samma ämnen men är mer omfattande och tydligare.

  2. Utmärkt!
    Åsa Everhov, 28 juni 2022

    Stor hjälp när jag flyttade in i min nya lägenhet. Suveränt enkla tips - blev jättesnyggt med enkla medel utan att det blev dyrt. Rekommenderas!

  3. Perfekta tips
    Pia Nilsson Erkes, 4 januari 2022

    Superbra tips för hur man behöver tänka i mood-boards. Jättebra också med tips kring ordning och reda. Precis vad man behöver för att få bra inredning hemma utan att behöva lägga ut alltför mycket pengar.
    Kan verkligen rekommendera denna bok!

  4. Bästa inspirationen
    Martin , 20 september 2021

    Perfekt inspirerande bok med konkreta tips hur man inreder smart och effektivt. Spelar ingen roll om du är färgblind eller tondöv, denna bok lyfter ditt hem till nya nivåer!

  5. Superbra!
    Anna B, 20 september 2021

    Boken innehåller så himla många bra tips! Det är som en uppslagsbok som man kan återkomma till när du inte kommer vidare i hemmet.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Camilla Fürst

  • Smart förvaring : praktiska tips och inspiration för hemmet

    Camilla Fürst

    Välkommen hem till smartare förvaring! Upplever du att prylarna har tagit över ditt hem? Eller har du kanske flyttat från större till mindre boende? För att hemmet ska kännas harmoniskt är det viktigt att hålla en viss ordning. I den här boken får...