Tårtor & smörgåstårtor : till årets alla fester och högtider (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2022-04-06
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Eidenberg Adamo, Lina (foto)
Dimensioner
250 x 180 x 17 mm
Vikt
520 g
SAB
Qcae,Qcaab
ISBN
9789155270506

Tårtor & smörgåstårtor : till årets alla fester och högtider

(13 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-04-06
219
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Tårtor och smörgåstårtor förgyller vilket firande som helst! I denna bok bjuder den populära bakbloggaren Emma Brink Rask på 45 inspirerande och årstidsanpassade recept. Här finns allt från en rabarbertårta med pistagemousse och en klassisk midsommartårta med jordgubbar till en prinsesstårta med smak av äpple och kanel. Bland de salta alternativen hittas till exempel en gräddfilspannacottatårta med löjrom och lantchips, en pannkaksrulle med dill och varmrökt lax och en julsmörgåstårta med köttbullar, skinka, rödbetssallad och grönkål. Som vanligt är alla bakverk dessutom lika vackra som goda!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Tårtor & smörgåstårtor : till årets alla fester och högtider. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tårta till mat och efterrätt
    My, 25 mars 2024

    Jättefin tårtbok med bra blandning av olika recept. Finns både enklare och svårare tårtor, alla med tydlig beskrivning och fina bilder.

  2. Fantastisk tårtbok
    Sarah, 4 mars 2024

    En jättefin tårtbok för tårtälskare som mig! Snygga tilltalande bilder, bra recept med lagom kunskapsnivå och rolig variation på tårtorna. Kul med indelningen i de olika säsongerna. Rekommenderas verkligen!

  3. Så fin bok
    Britta Persson, 20 februari 2023

    Absolut den finaste och bästa tårtreceptbok jag någonsin haft. Så mycket gott. Lättlästa och instruktiva recept, lätt att följa beskrivningarna.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Emma Brink Rask