Astro : din guide till framtiden (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2022-08-18
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form)
Dimensioner
217 x 170 x 16 mm
Vikt
417 g
SAB
Blca
ISBN
9789155270636

Astro : din guide till framtiden

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-08-18
235
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Med hjälp av astrologins nycklar kan du förutspå och planera din framtid inom flera viktiga livsområden såsom karriär, relationer och hälsa. Den här boken ger dig en introduktion till de tolv stjärntecknen, planethusen, sol-, ascendent- och måntecknen. Du får lära dig hur du med hjälp av prediktiv astrologi kan förutspå ditt kommande år och få svar på frågor som till exempel; Är det dags att flytta? Ska jag skriva på ett nytt jobbavtal? Varför känns det inget bra i min relation just nu? Astrologi är en uråldrig metod att förutsäga framtiden, populärare än någonsin, så vill du veta vad som väntar runt hörnet låt planeterna guida dig i vardagliga frågor och större livsval.

Helena Biehl är utbildad jurist och astrolog. Sedan 2013 ägnar hon sig på heltid åt astrologi. Hon driver bland annat bloggen Helenas Horoskop för magasinet Amelia och har klienter både inom näringslivet och privatpersoner, som får hjälp att planera framtiden. Det här är Helenas fjärde bok i ämnet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Astro : din guide till framtiden
  2. +
  3. Kniv : tankar efter ett mordförsök

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kniv : tankar efter ett mordförsök av Salman Rushdie (inbunden).

Köp båda 2 för 444 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Astro : din guide till framtiden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väl skrivet
    Sawza, 2 januari 2024

    Väl och tydligt skrivet som allt annan författaren skriver om. Denna lära Astrology är det inte enkelt att tro på eller lita på till 100 procent. Jag tänker såhär :
    Människan har studerat och följt detta i tusentals år och har stött på bevis på händelser i samband med planeternas positioner till varandra och till jorden. Varför inte dra till sig det som är bra och få lärdomar om det som varnar ! Min stora tro på effekten av elektromagnetisk fält som ligger bakom mycket oförklarliga förete... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helena Biehl