Kinesisk kostlära (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
263
Utgivningsdatum
2000-10-01
Upplaga
1
Förlag
Akupunkturakademin
Dimensioner
200 x 135 x 15 mm
Vikt
380 g
SAB
Vmb
ISBN
9789163091360

Kinesisk kostlära

(15 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2000-10-01
250
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Torssell, Peter. Kinesisk kostlära. Akupunkturakademin. Ca : 260 sidor. "Kinesisk kostlära" är en bok för alla som vill veta hur mat påverkar hälsotillståndet. Den förklarar både ur ett grundläggande och ett mer avancerat perspektiv hur ätande och kost påverkar vår hälsa enligt traditionell kinesisk medicin. I boken finns mer än 260 olika födoämnens effekter definierade och dessutom finns mer än 140 kostrecept för olika besvär som t.ex. sömnbesvär, förstoppning, hosta, eksem och benkramper. I Kinas mångtusenåriga traditioner har man hävdat att kosten är av största vikt för att bibehålla hälsan, behandla och rehabilitera sjukdomar. I denna bok finns essensen av dessa traditioner förklarade. Författare till bokpresentationen : Peter Torssell
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kinesisk kostlära
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 479 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kinesisk kostlära. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Födoämnens effekter
    Holyground, 26 maj 2015

    I denna bok finns mycket att lära på ett begripligt sätt. Kosten är viktig för vårt välmående, och i boken slår man i bokstavsordning lätt upp födoämnens effekter på vår hälsa. Intressant och lättillgänglig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Peter Torssell

Övrig information

Kinesisk kostlära är en bok för alla som vill veta hur mat påverkar hälsotillståndet. Den förklarar både ur ett grundläggande och ett mer avancerat perspektiv hur ätande och kost påverkar vår hälsa enligt traditionell kinesisk medicin. I boken finns mer än 260 olika födoämnens effekter definierade och dessutom finns mer än 140 kostrecept för olika besvär som t.ex. sömnbesvär, förstoppning, hosta, eksem och benkramper. I Kinas mångtusenåriga traditioner har man hävdat att kosten är av största vikt för att bibehålla hälsan, behandla och rehabilitera sjukdomar. I denna bok finns essensen av dessa traditioner förklarade. Författare till bokpresentationen : Peter Torssell