På väg (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2009-12-21
Upplaga
1
Förlag
Randi förlag
Originaltitel
På väg
Dimensioner
153 x 112 x 13 mm
Vikt
160 g
SAB
Vlab
ISBN
9789163357107

På väg

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2009-12-21

Slutsåld

Lättläst och personligt komplement till leg. dietisten Gisela van det Sters Mattillåtet. Bearbetningen är gjord av Sara Moum, som arbetar med lättlästa texter och har lång egen erfarenhet av ätstörningar.

När man håller på att bli frisk från sin ätstörning behövs ständiga påminnelser och mycket peppning, att falla tillbaka till alltför invanda mönster är väldigt lätt. Men det är inte alltid vänner, anhöriga eller behandlare finns på plats för de påminnelserna och peppningarna. Då kan man ta hjälp av den lilla boken På väg, som är lätt både att bära med sig och att läsa när helst man behöver det. Mellan de korta kapitlen finns sidor egna anteckningar och små handfasta tips längst ner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av På väg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En trygghet & sällskap i striden mot ätstörningen.
    Gabriella M., 24 juli 2014

    Lättläst och trevlig liten bok. En hjälpreda som håller en på banan under kampen mot ätstörningen. Mkt bra tips och information som är bra att ha till hands på dagarna. Mkt ytrymme i den för att kunna anteckna det man vill.

Visa alla 1 recensioner