Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
293
Utgivningsdatum
2010-09-11
Förlag
AOO media o förlag
Originaltitel
Pappa älskar dig!
Dimensioner
218 x 150 x 25 mm
Vikt
600 g
ISBN
9789163369957

Pappa älskar dig!

(5 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2010-09-11
188
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
När Deniz kom till världen i december 2005 uppfylldes hans pappa av en kärlek som överträffade allt han tidigare känt. Här var sonen det var verklighet, han andades, han grät! En liten människa hade kommit till jorden och hans pappa svor dyrt och heligt på att ständigt vaka över pojken, att lära honom allt han visste och allt han kunde. Några månader senare går världen i kras för pappa Ferat. Under en kombinerad semester- och arbetsresa utomlands försvinner mamma Selma med sonen Deniz. Hon har åkt hem till Stockholm, tömt familjens gemensamma lägenhet och flyttat till Tyskland. Nu börjar den svåraste kamp Ferat någonsin utkämpat kampen för att få vara en del av sin sons liv. I boken får man följa en son som bor i ett annat land, talar ett annat språk och har en mamma som inte skyr några medel för att bli av med pappan. Det blev många resor till Tyskland för pappa Ferat 21 gånger enbart under 2007 I Pappa älskar dig! berättas den gripande historien om en faders kärlek som trotsar alla hinder och som vägrar ge upp. Fyra år efter kidnappningen av sonen har vårdnadstvisterna kostat pappa Ferat hundratusentals kronor och ett oändligt antal tårar. Striden för sonens rätt att träffa sin pappa är den tuffaste han någonsin utkämpat. Och den pågår fortfarande
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pappa älskar dig!
  2. +
  3. Min ensamma pappa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min ensamma pappa av Sven Ginsburg (häftad).

Köp båda 2 för 316 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Pappa älskar dig!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gripande bok
    Sandy, 23 oktober 2010

    Den här boken borde alla läsa! Den ger en inblick i den fruktansvärda kampen om en faders rätt till sitt barn. Att pappor behandlas orättvist i vårdnadstvister är få folk medvetna om här i Sverige så läs och bli lite visare. Jag kan starkt rekommendera denna bok till alla, vare sig du är förälder eller inte.

  2. En förlorad barndom kan aldrig ersättas
    Mira, 3 oktober 2010

    Pappa älskar dej, är den mest rörande självbiografin jag läst. De små citaten med kursiv text ger en riktigt härlig känsla för dig och din sons fina relation trots att ni tvingas vara isär och all terror som du måste gå igenom. Hur kan man utsätta sin sons pappa för detta? Det är för mig helt vansinnigt. Båda föräldrar har lika rätt till ett barn, och i detta fall är det allt annat än rättvist. Ferat, vi tror på dig och det finns många som stöttar dig i denna svåra kamp.

  3. Pappa älskar dig
    Gulten Mardin, 30 september 2010

    Han är en ung och framgångsrik affärsman som ännu inte hittat den rätta i livet. När han möter Selma förändras hans liv drastiskt och han blir kär och därmed öppnas ett nytt kapitel i hans liv. När Selma blir gravid gör pappa Ferat allt för att förbereda sonens ankomst. Men något han inte räknade med var Selmas planer och oberäkneliga förmåga till att förvränga saker. Ju mer man läser i boken desto mer häpnadsväckande blir det Selma gör mot sin sons pappa. Ferat provar alla lagliga vägar som... Läs hela recensionen

  4. Pappa älskar dig!
    Tara, 29 september 2010

    -Rätten att få vara en engagerat pappa är inte alltid lika självklar som den borde vara!

    Inga ord kan beskriva hur svår resan måste ha varit. Jag blev väldigt berörd av boken, samt ledsen över att det behövt komma till denna punkt. Är det ingen rättighet att få vara en engagerat pappa? Barnets bästa och välmående måste sättas i fokus. Det var härligt att läsa att det finns människor som inte ger upp trots all förnedring och anklagelser dem utsätts för. Även om vägen till rättvisa ... Läs hela recensionen

  5. PAPPA ÄLSKAR DIG!
    JJ, 28 september 2010

    Har precis läst ut din bok.
    Kan inte riktigt förstå vad det är du har gått igenom. Finns inga ord att förklara hur illa berörd man blir av att läsa om den enorma kärlek du givit din. Jag riktigt rös när jag läste den.
    Det som gav mig en ljusglimpt genom denna svåra läsning, var hur mycket du gjorde för att få vara med din son, trotts alla trakaserier du utsattes för. Och den enorma kärlek du har till honom.
    .
    Hur har du orkat?? Jag lider verkligen med dig. Och jag känner rik... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner