Tänka klart : ta kontroll över alkoholen och få ett lyckligare liv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
295
Utgivningsdatum
2018-06-30
Upplaga
1
Förlag
Pagina
Översättare
André Brochert
Originaltitel
This Naked Mind : Control Alcohol, Find Freedom, Discover Ha
Medarbetare
Rimers, Katja (form)
Dimensioner
220 x 145 x 25 mm
Vikt
344 g
SAB
Vlna,Ohia
ISBN
9789163616761

Tänka klart : ta kontroll över alkoholen och få ett lyckligare liv

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-06-30
126
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Tänka klart är ett medryckande manifest för ett klartänkt liv.

Vi lever i en alkoholcentrerad värld och dricker allt mer trots att alkoholen kan förstöra allt från karriärer till familjer. Så hur kommer det sig att många ändå drar sig för att förändra sina vanor? Och hur går man till väga om man väl bestämt sig för att bryta ett destruktivt mönster?

I Tänka klart ger den amerikanska författaren Annie Grace tydliga svar på de frågor många av oss brottas med. Boken har hjälpt tusentals människor världen över att ta kontroll över sitt drickande och börja leva ett sundare liv. Grace kombinerar sin egen öppenhjärtiga berättelse med de senaste psykologiska och neurologiska rönen om varför vi dricker och om alkoholens betydelse i vårt samhälle.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tänka klart : ta kontroll över alkoholen och få ett lyckligare liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Oerhört viktig och lärorik bok!
    LJ, 8 augusti 2018

    Författaren går på djupet vad gäller alkohol och varför vi dricker (eller väljer att inte dricka). Jag anser att denna bok kan appliceras på många områden i våra liv - oavsett om det handlar om alkohol, mat, relationer eller andra självdestruktiva beteenden. Nog för att boken fokuserar mycket på just alkoholen, men den som känner en förlust av kontroll i livet även på andra områden kan hämta glädje ur denna bok. Rekommenderas varmt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Annie Grace