Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
251
Utgivningsdatum
2018-11-30
Upplaga
1
Förlag
Pagina
Medarbetare
De Santis, Andrea (form)
Dimensioner
225 x 160 x 20 mm
Vikt
570 g
SAB
Vaa
ISBN
9789163616839

Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-11-30
222
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Få ett friskare liv genom ny revolutionerande forskning

I Genvägen visar den svenska läkaren och kemisten Cecilia Fürst hur det är möjligt att förhindra och till och med motverka de flesta kroniska sjukdomar genom att ta hänsyn till varje individs unika genetik.

Symptom och sjukdomar börjar oftast som störningar i några av kroppens system, inte i enskilda organ som vi tidigare har trott. Idag behandlas dock fortfarande symtomen istället för de underliggande problemen, men genom att börja utgå från individens speciella förutsättningar genetik och livsstil kan de flesta av kroppens kroniska sjukdomar förhindras.

I Genvägen tar Cecilia Fürst upp tio supergener som har särskilt stor inverkan på vår hälsa. Genom att antingen aktivera eller inaktivera dessa gener kan vi styra vårt välbefinnande.

Cecilia Fürst är specialistläkare i allmänmedicin i Sverige. Hon är utbildad inom Integrative medicine, metabolic and nutritional medicine samt Functional medicine i USA samt regenerativ medicin i Italien och USA. Hon har också studerat kemi vid Lunds universitet samt forskat inom diabetes vid Universitetssjukhuset i Linköping.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 421 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Genvägen : styr dina gener och få ett friskare liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Innehållsrik men slarvigt skriven
    K, 31 december 2020

    Boken är intressant och jag förstår -hyggligt- varför det är bra med vissa näringsämnen vid vissa genvarianter. Jag har heller aldrig fått detta med genvarianter beskrivet för mig förut och fattar att det har stor betydelse för hur våra kroppar fungerar. Spännande!
    Boken är dock ganska upprepande, känns lite "copy-paste" här och var och det blir vanligare och vanligare att fleraordeskrivsihop utan mellanslag ju längre jag läser. Har den inte blivit korrekturläst innan publiceringen? Detta tar ner upplevelsen och förtroendet lite.

  2. Tänkvärd bok!
    Sophie H, 16 januari 2019

    Mycket tänkvärd och lärorik bok.
    Tydligt skriven och lätt att förstå.
    Det finns mycket man kan göra för att må bättre, känna sig stark och frisk genom att förstå sitt DNA.
    Att leva och äta så hälsosamt som möjligt utefter din egen kropps gener så den mår som bäst!!

  3. Mycket intressant bok!
    Jane F., 10 december 2018

    Vill man må bra och fungera optimalt, så tror jag att denna väg är helt rätt väg att gå! En bok för alla "quick fix"sökare bör läsa för att förstå att hälsa måste man engagera sig i!
    Mycket lärorik bok!

Visa alla 3 recensioner