Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
452
Utgivningsdatum
2015-04-14
Förlag
Ethno Press
Dimensioner
210 x 140 x 28 mm
Vikt
634 g
SAB
Hc
ISBN
9789163745577

Operation Axum

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-04-14
277
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En actionfylld politisk thriller som utspelar sig i internationell miljö, huvudsakligen Israel och Etiopien. Intrigen bygger på en biblisk gåta och utvecklas till ett drama som handlar om nästa storkrig i Mellanöstern. Manlig huvudperson är den svenske konstförfalskaren Martin Gabler. Kvinnlig huvudperson är den unga etiopiska kvinnan Rebecca vars härkomst länge är oklar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Operation Axum
  2. +
  3. Vatten över huvudet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vatten över huvudet av Frida Gråsjö (pocket).

Köp båda 2 för 336 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Operation Axum. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Boken vill mer än den formedlar
    Läsaren, 30 juli 2019

    Spännande tema med stundtals intressanta historiska vinklingar och tankeställningar. Storyn är tyvärr dock ofta ologisk, orealistisk och osannolik. Nyckelscener hastas fram med ibland högt tempo där karaktärerna inte kommer fram till fullo.

  2. Illa skriven bok
    Vitali, 23 december 2015

    Spännande ämne från en författare som dessutom kan extremt mycket om Afrika och Mellanöstern. Uppenbarligen räcker inte detta för att skriva en bra roman. Generellt illa skriven bok där de flesta av karaktärerna inte alls övertygar, några scener i boken ok men många tämligen svaga. Storyn är roande men inget anmärkningvärt och på sina håll ganska långsökt. Dessutom förekommer faktafel vilket är förvånande med tanke på att Bengt Nilsson vill framstå närmast som en historieguru. Ganska sur på m... Läs hela recensionen

  3. Krutdurk
    PUN, 8 maj 2015

    En skickligt komponerad, intrigfylld roman, som väver samman en aktuell politisk situation i Israel/Palestina och Etiopien med en förhöjd ideologisk och religiös fanatism, som tyvärr inte ligger alltför långt från verkligheten.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Bengt G Nilsson