Boken som aldrig skrivits.. (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
138
Utgivningsdatum
2015-11-02
Förlag
Vulkan
Dimensioner
180 x 110 x 6 mm
Vikt
123 g
SAB
Lz Lundblad, Janina
ISBN
9789163794506

Boken som aldrig skrivits..

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-11-02
234
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Att vara barn till missbrukare ger ibland känslan av att man är ensammast i världen med sin livgivare. Ensammast med den som satte dig till världen men som sakta men säkert och smärtsamt försöker ta levande livet ifrån dig igen.

Vad jag hade behövt där och då var en referens, ett ankare, en livhank. Jag ville fått hopp och tro! Ett ljus i tunneln. Ett sikte mot ett mål.

Men i min värld fick jag betala priset för andras handlingar och det gjorde mig förbannad och gav mig ett jävlaranamma att gå min egen väg och nå
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Boken som aldrig skrivits..
  2. +
  3. Stupad : Svensken som gav sitt liv för Ukraina

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stupad : Svensken som gav sitt liv för Ukraina av Jon Forsling (inbunden).

Köp båda 2 för 473 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Boken som aldrig skrivits... Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ärlig o gripande
    Annika persson, 11 januari 2017

    Jag läser för lite nu för tiden, men denna boken fångade mig direkt och jag slukade den på några timmar.
    I boken beskriver hon sin barndom med missbrukande föräldrar på ett gripande och ärligt sätt. Det går nästan att ta på känslan den lilla flickan, tonårstjejen och unga vuxna förmedla i denna boken.
    Att alltid vara i full beredskap, att lägga så mycket energi på att ha koll och vara steget före det som när som helst kan hända. Att bli tvingad att ställa upp för dem som utsatt henne... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner