På andra sidan växer gräset (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2016-06-07
Förlag
Calidris Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
394 g
SAB
Hc
ISBN
9789163798436

På andra sidan växer gräset

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-06-07
186
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sandra har gjort allt som förväntats av henne, har skaffat sig en utbildning, en pojkvän, en hund, ett radhus och slutligen ett äktenskap. Hennes liv är perfekt, på ytan.En dag går det inte längre. Känslor som hon försökt dölja för alla, inte minst sig själv, tränger sig fram, ostoppbara. Brutalt vänder de upp och ned på hela hennes tillvaro och pockar på konstant uppmärksamhet.Vad ska Sandra säga till sin man och hur kommer man ut när man är över trettio år?Via en kollega lär hon känna Linda och hennes frispråkiga flickvän som tar med henne ut i Örebros gayvärld.Tjejerna ger Sandra råd på vägen mot hennes nya liv, genom konstiga internetdejter, spirande känslor, skvaller och fördomar, sexdejter och irl-träffar i sökandet efter något äkta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. På andra sidan växer gräset
  2. +
  3. Under en rosa himmel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Under en rosa himmel av Jenny Colgan (inbunden).

Köp båda 2 för 435 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av På andra sidan växer gräset. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Stark komma ut bok
    Kaffeläsaren, 27 februari 2017

    Sandra är gift sen många år tillbaka med Fredrik och de har villa och vovve. Men något skaver inom Sandra, hon är egentligen inte intresserad av män alls.
    Det är en mycket intressant bok om att komma ut. Om att pröva sig fram och hitta sitt rätta jag. Tror den är till stort stöd/inspiration för de som är i samma sits som Sandra. Den är lättläst och med bra handling, extra kul att den utspelar sig i Örebro med omnejd, dvs mina hemtrakter.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Petra Sandberg Holstensson

  • När droppar faller

    Petra Sandberg Holstensson

    Tinna är 16 år och går första året på gymnasiet. Hon har aldrig varit intresserad av någon kille och börjar bli trött på vännernas tjat om pojkvänner, kärlek och hångel. Alex håller sig helst för sig själv, med blicken i en bok och hörlurar i öron...

  • Vildas vilda ben

    Petra Sandberg Holstensson, Emmalill Frank

    Varför ska det vara så svårt att sitta stilla och vara tyst när man måste? Vildas ben är som poppande popcorn och när fröken säger att klassen ska sitta stilla och lyssna så kommer Vilda alltid på tusenmiljarder saker hon vill berätta om. Viktiga ...