Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Nelly Rapp - monsteragent (del 9)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
74
Utgivningsdatum
2010-09-06
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Thunell, Lena (form)
Illustratör/Fotograf
Christina Alvner
Dimensioner
215 x 155 x 10 mm
Vikt
240 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163845673

Nelly Rapp och i Bergakungens sal

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2010-09-06
159
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Nelly Rapp är utbildad på Monsterakademin som lärt ut att monster och andra farligheter klaras av med hjälp av lugn, lärdom och list. Men kan det hjälpa henne även denna gång?

Nelly och hennes hund London besöker Trollskogen. Där stöter de på en ingenjör som påstår att hela skogen ska huggas ner så man kan bygga där, bara marken är stabil nog. Så försvinner London spårlöst in under en tjock gran och Nelly måste krypa efter. Hon ställs öga mot öga med ingen mindre än Bergakungen - en uråldrig man med makt över hela Trollskogen, men utan en enda idé om hur den ska räddas. Tur att Nelly listar ut att jätten måste väckas. För när han börjar röra på sig efter niohundra år gungar det bokstavligen under fötterna på den projekterande ingenjören ... Den nionde fristående boken om Nelly är en del av det stora äventyret som utspelade sig i den populära radiokalendern 2009, då med titeln "Nelly Rapp - en gastkramande jul".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nelly Rapp och i Bergakungens sal. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. För killar och tjejer
    trati, 14 november 2014

    Mina barn, tjej och kille, tycker båda om Nelly Rapp böckerna. Lagom långa kapitelböcker för ca femåringar att lyssna på. De som kan läsa tycker ofta att kapitalen är också lagom lång. Dock inget för nybörjarläsare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Martin Widmark