Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Olympens hjältar (del 2)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
598
Utgivningsdatum
2015-03-27
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Ylva Spångberg
Originaltitel
The Son of Neptune
Medarbetare
Thunell, Lena (form)
Dimensioner
210 x 136 x 35 mm
Vikt
530 g
SAB
uHce
ISBN
9789163882876

Den fängslade guden

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-03-27
189
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Rick Riordans böcker om halvguden Percy Jackson är en megasuccé som fått ungdomar över hela världen att läsa om grekisk mytologi. Nu kommer fortsättningen i serien "Olympens hjältar"! När hjälten Percy Jackson dyker upp i de romerska halvgudarnas läger med minnesförlust står det snart klart för alla att någonting är allvarligt fel. Det visar sig stämma: Gudarnas fiender giganterna rustar till krig, och de har tillfångatagit dödsguden. Nu styr de över liv och död, och slutet för både gudar och människor verkar vara nära. Uppdraget att befria dödsguden går till Percy Jacksons nya vänner, de romerska halvgudarna Frank och Hazel. Tillsammans med Percy måste de ta sig till Alaskas ödemarker, stoppa titanerna och besegra en armé av odödliga monster. Och de har bara fyra dagar på sig. För att ha en chans måste de samarbeta. Men kan de lita på varandra?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den fängslade guden
  2. +
  3. Athenas tecken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Athenas tecken av Rick Riordan (häftad).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den fängslade guden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Omöjlig att lägga ifrån sig!
    TS, 2 december 2015

    Det här är den andra delen i serien Olympens hjältar och. Det är en mycket bra serie där författaren skickligt väver ihop nutid med grekisk och romersk mytologi. Resultatet är en oemotståndlig historia där det hela tiden händer något. Karaktärerna hamnar ideligen i halsbrytande äventyr och det är svårt att lägga ifrån sig böckerna innan man har läst ut dem. Innan man ger sig i kast med Olympens hjältar bör man dock först läsa serien om Percy Jackson, eftersom den utspelar sig innan olympens h... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Rick Riordan