Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2017-04-18
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Linhult, Caroline (form)
Illustratör/Fotograf
Simon Jannerland
Dimensioner
265 x 200 x 8 mm
Vikt
320 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163889264

Stormen och monstertrucken

(5 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-04-18
149
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    29
Visa alla 1 format & utgåvor


Actionfylld läsning för alla monstertrucksdiggare!



Vilket barn har inte drömt om att få ratta en monstertruck? Här är det lilla killen som är kung över gatorna. Författaren Daniel Sjölin och illustratören Simon Jannerland har tillsammans skapat en actionfylld och humoristisk bilderbok, inspirerad av sandlådans krascharglädje. Men här finns också ett budskap: Bakom ratten på en monstertruck är inga uppdrag för svåra!

När lilla killen vaknar mitt i natten är det full storm och ösregn. Bilarna flyter iväg och krockar, gatorna blockeras, räddningsfordonen kommer inte fram. Situationen kräver en riktig actionhjälte. Då rycker lilla killen ut med sin monstertruck!

Det blir starten till en hisnande färd genom staden där lilla killen får i uppdrag att forsla medicin, ballonger och choklad till sjukhuset. Han måste göra megahopp över över välta bilar, grävskopor och stora sprickor i gatan. Hjälp - hur ska det här sluta?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stormen och monstertrucken
  2. +
  3. Havsmonster i knipa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Havsmonster i knipa av Kjell Thorsson (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Stormen och monstertrucken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantasifull och snyggt komponerad
    Mrs Monday , 2 februari 2024

    En underbar bok för både förälder och barn! Min son älskar den för att den har äventyr och en monsterstruck som räddar dagen. Jag som vuxen älskar den för illustrationerna och detaljerna.

  2. Välskriven litteratur för småpojkar
    Jakob , 17 december 2020

    Jag har läst den till och från sedan han var fyra år och det är en av hans favoritböcker. Som förälder tycker jag om att den är så välskriven rent språkligt, samtidigt som den är väldigt häftig för en liten pojke som tycker om de största och häftigaste bilarna (arketyp). För en sexåring är nog boken lite för barnslig, men det passar perfekt för spannet 3-5 år.

  3. En dröm för små motorälskare
    Kaffeläsaren, 12 oktober 2018

    Stormen och monstertrucken är en liten dröm för alla motorälskande små barn. Det är höga vroom- ljud, starka motorer och coola maskiner. Boken känns nästan som en kombination av bok och serietidning. Det är talande illustrationer, mycket ljud och lagom mängd text. Allt förpackat i ett smidigt format, mjukpärm. Jag trodde sonen skulle bli alldeles exalterad av denna, men det blev han inte. Sonen tyckte den var bra och lite spännande. Men inte mer. Kanske är han med sina dryga 7 år i största la... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Daniel Sjölin

Bokvideo