Havsmonster i knipa (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Mino och Micke (del 1)
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2015-02-23
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Adolfsson, Ellen (form)
Illustratör/Fotograf
Kjell Thorsson
Dimensioner
287 x 220 x 10 mm
Vikt
359 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163880148

Havsmonster i knipa

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-02-23
149
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    29
Visa alla 1 format & utgåvor
Hjälp! Vem är det som härjat runt bland båtarna i stadens hamn? Mino och uppfinnarkompisen Micke ger sig av för att tillsammans lösa mysteriet. Myllrande bilder och knasig fakta i ett skönt bilderboksäventyr med luftskepp, u-båtar och ett sjöodjur i nöd.

Mino och Micke är "bästisar", den ene är uppfinnare och den andre en liten tjej, men båda älskar äventyr och farkoster. Tillsammans ger de sig av på spännande uppdrag och löser problem med hjälp av Mickes fantastiska uppfinningar. Oftast är uppfinningarna otroliga farkoster som Mino får köra.I den första boken har ett havsmonster synts till i hamnen och Micke och Mino ger sig av för att ta reda på vad som har hänt. Mino kör luftskeppet "Ariel" och Micke tar sin amfibiebil "Eldsflamman". Sedan bär det iväg: högt upp i det blå och långt ner under vattenytan. Kjell Thorssons illustrationer består av ett härligt myller av knasiga uppfinningar, maskiner, konstiga mojänger och roliga detaljer som pekas ut och kommenteras på uppslagen. Det här är den första boken i en serie bilderböcker med faktainslag för alla som gillar äventyr, fordon och uppfinningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Havsmonster i knipa
  2. +
  3. Stormen och monstertrucken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stormen och monstertrucken av Daniel Sjölin (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Havsmonster i knipa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läs!
    Linnea Argårds (Örebro), 29 april 2015

    Den här boken är vår 3,5-årings favorit just nu. Vi får läsa den igen och igen. Jag som är svag för Jules Verne och som uppskattar den typen av berättelser går också igång på den här. Det är så vackra och detaljrika illustrationer ala Jan Lööf och Sven Nordquist. Verkligen en superfin bok för barn på alla sätt och vis. Två utav tre huvudkaraktärer är kvinnor. Japp. Läs den bara läs den!

  2. Underbar!
    Lina, 17 april 2015

    Min treårige son som har hajar och fiskar som sitt största intresse fullkomligt älskar boken! Men även för den som inte pratar om hajar hela tiden finns mycket annat spännande att titta på. Fantastiska illustrationer och en lagom lång bok att läsa innan det är dags att sova. Rekommenderas varmt till alla nyfikna stora och små. Även som förälder tröttnar jag inte på att läsa boken om och om igen.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kjell Thorsson