Samlade julsagor (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2017-10-02
Förlag
Bonnier Carlsen
Dimensioner
230 x 198 x 17 mm
Vikt
614 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163896422

Samlade julsagor

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-10-02
199
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Pelle Svanslös, Ingrid och Ivar, hasselmusen och jättemyrsloken, hästen Sigge... Kryp upp i soffan och njut tillsammans med ett härligt gäng bilderboksfavoriter samlade i en mysigt vintrig julantologi.

I den här boken möter du den snälla katten Pelle Svanslös som firar jul tillsammans med några märkliga jultomtar. Du får kliva in hos de coola vännerna hasselmusen och myrsloken och njuta av deras mysigt goda julfrukost. Följ med Katten Fransson på julpromenad genom stan och hjälp bästisarna Ingrid och Ivar som förbereder den allra bästa julen med pyssel, snöskottning och paketinslagning. Hur ska det gå för lillkillen B? Han är lite nervös eftersom han har valt att vara Lucia tillsammans med sin bästis i förskolans lussetåg. Och följ med Elina på julafton när hon och hennes mamma har ansvar för alla hästarna i stallet där favorithästen Sigge står. I Samlade julsagor hittar du fem bilderböcker i en och samma bok. Dessutom: några julsånger, lite julpyssel, jullekar och några små julnötter att knäcka.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Samlade julsagor
  2. +
  3. Lär dig matte 5-7 år

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lär dig matte 5-7 år av Peter Patilla (häftad).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Samlade julsagor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysig julbok
    Maria, 6 december 2017

    Den passar perfekt för min 4-åriga dotter. Hon kan de flesta sångerna och gillar berättelserna. Några är lite för långa för hennes tålamod men då fungerar de säkert nästa jul.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lena Thunell