Grävlings resa (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
47
Utgivningsdatum
2018-08-06
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Thunell, Lena (form)
Illustratör/Fotograf
Cecilia Heikkilä
Dimensioner
245 x 201 x 10 mm
Vikt
328 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163898938

Grävlings resa

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-08-06
138
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    29
Visa alla 1 format & utgåvor
Gamle Grävling lever ett stillsamt liv på sin ensamma ö. Men när ett litet djur flyter iland så vänds hans inrutade tillvaro upp och ner. Snart kastas de nyfunna vännerna ut på en äventyrlig världsomsegling. Cecilia Heikkilä debuterar med en finstämd, magiskt illustrerad bilderbok om vänskap och längtan efter det som finns bortom horisonten.

För länge sedan var Grävling sjökapten, men nu är han gammal och trött och lever ett stillsamt liv på sin lilla ö. Men vindarna blåser som de vill och en dag spolas ett litet djur upp på stranden. När det vaknar upp ställer det till med en faslig oreda och tjattrar som om det försöker säga något viktigt. Något om en storm...

Grävlings resa är en berättelse om att man ibland måste blåsa bort för att komma på rätt kurs. Med en stämningsfull bildvärld som för tankarna till studio Ghiblis animerade filmer och Tove Jansson har illustratören och författaren Cecilia Heikkilä skapat en ljuvlig bilderbok att resa bort i tillsammans.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Grävlings resa
  2. +
  3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 297 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Grävlings resa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysig och äventyrlig liten bilderbok
    Morpheus, 14 januari 2022

    Blev ett fan av Cecilia Heikkilä efter att ha läst Astrid Lindgren-bilderboken "En Jul I Småland För Länge Sen" som Heikkilä illustrerat. Jag tyckte hon hade en mycket fin och vacker tecknarstil, och när jag såg att hon givit ut några egna böcker ville jag så klart läsa dem också.

    Grävlings Resa var den första jag fick tag på, och det är helt klart en trevlig och vacker bilderbok. Berättelsen om en Grävlings-kapten som ser sig som för gammal för äventyr hamnar plötsligt, efter en st... Läs hela recensionen

  2. Underbar bok
    Kaffeläsaren, 17 september 2018

    Grävlings resa / av Cecilia Heikkilä / utgiven av Bonnier Carlsen
    🐴
    Grävlings resa är en underbar bok om en gammal grävling. En grävling som tidigare varit en sjökapten som älskat alla äventyr. Nu vill grävling ha samma lugna rutiner varje dag utan att något oförutsett händer. Men en dag händer det något som ändrar om hela Grävlings liv. Boken är fantastiskt fin! Illustrationerna är ljuvliga i milda behagliga färger. Både sonen och jag tyckte mycket om boken. Boken riktas mot... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Cecilia Heikkilä