Jultröjan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2018-10-08
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Thunell, Lena (form)
Illustratör/Fotograf
Cecilia Heikkilä
Dimensioner
216 x 215 x 9 mm
Vikt
260 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163898952

Jultröjan

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-10-08
138
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    29
Visa alla 1 format & utgåvor
Den hemlösa katten Fransson har det inte lätt om vintern; hela dagarna måste han vandra genom staden för att inte tassarna ska frysa fast. Utifrån tittar han in på julklappshandlande djur som pausar på stadens kafé eller träffas vid skridskobanan på torget. Men just den här dagen ställs allt på ända, när Franssons stickade tröja tappar en maska och börjar repa upp sig! Utan tröja klarar han inte kylan, och en vild jakt på garnet tar vid. Allt medan skymningen faller och snön börjar falla tappar tröjan maska efter maska ... Som tur är slutar jakten på en oväntad plats och för första gången i livet får Fransson en riktig julklapp.

Den stämningsfulla och spännande Jultröjan blev genast älskad när den för första gången gavs ut som pixibok i Pixiadventskalendern 2017. Lagom till julen 2018 kommer den därför i stort format. Cecilia Heikkiläs bildvärld är full av ömsint tecknade små djur, vart och ett med ett alldeles eget uttryck.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jultröjan
  2. +
  3. En jul i Småland för länge sen

De som köpt den här boken har ofta också köpt En jul i Småland för länge sen av Astrid Lindgren, Cecilia Heikkilä (inbunden).

Köp båda 2 för 294 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jultröjan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så mysig julbok!

    Ännu en pärla bland julböcker. Alla har vi väl läst och uppskattat "Historian om någon" där man följer en röd tråd för att hitta en lekande kattungen som är så uppskattad av många barn. Denna boken är lite liknande men nu får vi istället följa en katt med en riktigt skön stickad tröja som går genom staden med julstämning. Men Attans, stickningen på kattens tröja har gått upp och under färden är till slut tröjan borta. Katten får ett fasligt jobb med att följa sin röda tråd tillbaka och samla ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cecilia Heikkilä