Nyckeln till lycka : att motverka social stress hos hundar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
72
Utgivningsdatum
2017-09-20
Upplaga
2
Förlag
AH BOOKS Publishing AB
Dimensioner
245 x 165 x 10 mm
Vikt
237 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789163938344

Nyckeln till lycka : att motverka social stress hos hundar

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-09-20
163
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den här boken förklarar varför det är så viktigt med vänlighet i vårrelation till hundar. Hunden har i sitt arv från det vilda fått med sigminst femton olika beteenden och signaler för att kunna hålla ihopgruppen och fungera så bra som möjligt tillsammans. Vilda rovdjursom har bra inbördes relationer är bra på att samarbeta. Det innebär attjakten blir effektivare och därmed ökar chanserna att överleva. Det ärså viktigt med starka sociala och emotionella band mellan individernai en grupp, att deras överlevnad hänger på det.Att hunden lever med oss och inte behöver skaffa mat själv har intekunnat ändra på de här instinkterna att vilja ha en vänlig stämning isin "flock". Hunden fungerar i det här fallet i stort sett som sin vildakusin, vargen. Hundens flock är du och familjens övriga medlemmar.Genom att ta hänsyn till hundens naturliga behov av sammanhållandebeteenden kan du undvika att den upplever social stress och ni kanfungera harmoniskt tillsammans
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nyckeln till lycka : att motverka social stress hos hundar
  2. +
  3. Så slipper du veterinären : Handbok för hundägare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Så slipper du veterinären : Handbok för hundägare av Marie Jury, Helén Bjurberg (inbunden).

Köp båda 2 för 392 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Nyckeln till lycka : att motverka social stress hos hundar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Upprepning alltid
    Tornvinga, 18 december 2019

    Om du läser många hundböcker så kan du skippa denna. Den tar inte upp något nytt. Anders skriver dock på ett läsvänligt sätt så denna bok kan vara bra som första bok, men har du redan läst mycket så är detta bara en upprepning på information du redan kan och vet.

  2. Läs böcker
    Anette Svensson, 25 september 2018

    Den är boken är väldigt intressant och läsvärd. Förklaringarna är bra och man önskar att man kunnat träna sin hund med författaren.
    Bra format att ha med i handväskan. Bättre att läsa en bok än att sitta och glo på en mobil.

Visa alla 2 recensioner